Ahoj všichni už mi nejdou stahovat okna, ani u řidič ani u spolujezdce u xm jsem již zvyk, dneska jsem byl v citroenu a za novou stahovačku chtějí 15000 z dph trošku jsem byl překvapen, starou jsem rozebral a zjistil že se mi strhnul mechanismus na obou stranách. zajímá mě spíš to mam stahovačku ze starýho modelu chci vědět jestli jde prohodit ten motorek z 2 pinovýho konektoru za ten asi 10pinovej nemáte s tím někdo skušenost nebo nevíte kde bych sehnal stahovačku na Y4 97. Díky čau.
Ahoj všichni už mi nejdou stahovat okna, ani u řidič ani u spolujezdce u xm jsem již zvyk, dneska jsem byl v citroenu a za novou stahovačku chtějí 15000 z dph trošku jsem byl překvapen, starou jsem rozebral a zjistil že se mi strhnul mechanismus na obou stranách. zajímá mě spíš to mam stahovačku ze starýho modelu chci vědět jestli jde prohodit ten motorek z 2 pinovýho konektoru za ten asi 10pinovej nemáte s tím někdo skušenost nebo nevíte kde bych sehnal stahovačku na Y4 97. Díky čau.:palec
Čau,
Klasika ... Pokud nemáš kompletně v ***eli tu cívečku, na kterou se namotává lanko, tak to určitě oprav. Není to zas tak strašný.
(předpokládám, že se ti utrhlo lanko a namotalo se na cívečku mimo drážky a tím se to zaseklo)
Motorek jako takovej bude stejnej, mechanismus taky. Jen na tý Y4kový je přidaná elektrika kvůli dojezdu. Takže by to chtělo zkombinovat co půjde do výsledný Y4/3 stahovačky
Pokud tam dáš stahovačku starou, tak se rozluč s dojezdem.
Čau,
Klasika :)... Pokud nemáš kompletně v ***eli tu cívečku, na kterou se namotává lanko, tak to určitě oprav. Není to zas tak strašný.
(předpokládám, že se ti utrhlo lanko a namotalo se na cívečku mimo drážky a tím se to zaseklo)
Motorek jako takovej bude stejnej, mechanismus taky. Jen na tý Y4kový je přidaná elektrika kvůli dojezdu. Takže by to chtělo zkombinovat co půjde do výsledný Y4/3 stahovačky :)
Pokud tam dáš stahovačku starou, tak se rozluč s dojezdem.
motorek ani mechanismus stejnej neni, ale jde to prohodit. Starý Y3 to měly krytý, takže to neodcházelo. Nový stojej za pendrek.
Sežeň si tam stahovačku ze starýho modelu a jen přijdeš o dojezdy. Nebo si s tim musíš vyhrát, a pak fungujou i dojezdy.
motorek ani mechanismus stejnej neni, ale jde to prohodit. Starý Y3 to měly krytý, takže to neodcházelo. Nový stojej za pendrek.
Sežeň si tam stahovačku ze starýho modelu a jen přijdeš o dojezdy. Nebo si s tim musíš vyhrát, a pak fungujou i dojezdy.
Zdar borci! Ja bych chcel vymenit dvere. Lenze ja mam zaklad a darce je skoro full, takze su tam aj dojazdy na stahovackach a svetla ze spodu tapaciru. Pujde to jen tak vymnenit alebo budem muset zasahnut do tej zasuvky co je medzi dverama a karoseriu?
Zdar borci! :-d Ja bych chcel vymenit dvere. Lenze ja mam zaklad a darce je skoro full, takze su tam aj dojazdy na stahovackach a svetla ze spodu tapaciru. Pujde to jen tak vymnenit alebo budem muset zasahnut do tej zasuvky co je medzi dverama a karoseriu?
Ahoj všichni.Chystal jsem se na předělávání ze starého nové,ale podařilo se mi sehnat origo novou,tak jsem to zamítnul(prozatím)Mělo by prej jít jen o to,přehodit ovládání s konektorem z nového na starý motorek.
Ahoj všichni.Chystal jsem se na předělávání ze starého nové,ale podařilo se mi sehnat origo novou,tak jsem to zamítnul(prozatím)Mělo by prej jít jen o to,přehodit ovládání s konektorem z nového na starý motorek.