Mám zbouraný zadek XM 2.0i Y4, r.v. 1995. Dveře kufru jsou zdeformované a zaseknuté takže to nejde otevřít. Mám dvě otázky :
1. Pravděpodobně je to zaseklé v zámku. Nevíte někdo jak to otevřít ? Když se mi podaří sundat zadní nárazník s tím plastem pod ním, dostanu se pak nějak k té druhé straně zámku ? Nejde pak třeba zespodu odšroubovat takové to Účko do kterého zapadá západka zámku ?
2. Mám možnost koupit ty dveře z jiného XM, ale je to nějaký starší model před rokem 1994. Bude to pasovat i na Y4 nebo jsou tam nějaké odlišnosti ?
Díky moc.
Zdravím,
Mám zbouraný zadek XM 2.0i Y4, r.v. 1995. Dveře kufru jsou zdeformované a zaseknuté takže to nejde otevřít. Mám dvě otázky :
1. Pravděpodobně je to zaseklé v zámku. Nevíte někdo jak to otevřít ? Když se mi podaří sundat zadní nárazník s tím plastem pod ním, dostanu se pak nějak k té druhé straně zámku ? Nejde pak třeba zespodu odšroubovat takové to Účko do kterého zapadá západka zámku ?
2. Mám možnost koupit ty dveře z jiného XM, ale je to nějaký starší model před rokem 1994. Bude to pasovat i na Y4 nebo jsou tam nějaké odlišnosti ?
Díky moc.
Prave sem mnel dolu naraznik. K zamku sa nedostanes. Poradim ti len pacidlo a hodne stesti.
A kufrove dvere pasuju aj ze starsiho modelu. Ja ich tez budem mnenit. Mam doma totiz jedny kompletne nahradne a na vraku co sem kupil mam rozflakane zadne sklo a nerad bych aby mi ho cez to zadne sklo rozebral nekdo skur, nez ja
Prave sem mnel dolu naraznik. K zamku sa nedostanes. Poradim ti len pacidlo a hodne stesti.
A kufrove dvere pasuju aj ze starsiho modelu. Ja ich tez budem mnenit. Mam doma totiz jedny kompletne nahradne a na vraku co sem kupil mam rozflakane zadne sklo a nerad bych aby mi ho cez to zadne sklo rozebral nekdo skur, nez ja :-d
Díky moc.
A zevnitř ? Dveře tu mám pokud jsi to už neodstranil.
A zevnitř ? Dveře tu mám pokud jsi to už neodstranil.
Z vnutra? Jedine rozlamat ten plast, co je na spodku kufru a odsrobovat to oko, o ktere sa zamek kufru zaistuje. Idem kuknut, kde to ma sroby a jak sa k nim najlepsi dostat. Hned tu bude odpoved...
Z vnutra? Jedine rozlamat ten plast, co je na spodku kufru a odsrobovat to oko, o ktere sa zamek kufru zaistuje. Idem kuknut, kde to ma sroby a jak sa k nim najlepsi dostat. Hned tu bude odpoved...
Takze... Je to tak jak sem povidal. Z vnutra kufru treba vylomit stred toho plastu pod kufrovyma dverama tak aby sa dalo dostat k temu ocku o ktere sa zacvakava zamek kufru. Treba to ocko odrsrobovat. Drzi na jednem srobe. Dostanes sa k nemu plochou prstencovou 13-tkou. Potom sa ti kufrove dvere otevru aj s tym ockem a mas vyhrate. Jedina skoda bude ten rozlamany plast ale vrakac to isti
Takze... Je to tak jak sem povidal. Z vnutra kufru treba vylomit stred toho plastu pod kufrovyma dverama tak aby sa dalo dostat k temu ocku o ktere sa zacvakava zamek kufru. Treba to ocko odrsrobovat. Drzi na jednem srobe. Dostanes sa k nemu plochou prstencovou 13-tkou. Potom sa ti kufrove dvere otevru aj s tym ockem a mas vyhrate. Jedina skoda bude ten rozlamany plast ale vrakac to isti ;-)