Zdravím pánové,mám se jet zítra podívat na jedno XM je nepojízdné a tudíž mám strach jak ho dostanu na vlek. Na co se chci zeptat,xm stojí 4 měsíce a pán mě tvrdí že je stále zvedlé v provozní poloze. Je to vůbec možné????
Díky za odpovědi.
Zdravím pánové,mám se jet zítra podívat na jedno XM je nepojízdné a tudíž mám strach jak ho dostanu na vlek. Na co se chci zeptat,xm stojí 4 měsíce a pán mě tvrdí že je stále zvedlé v provozní poloze. Je to vůbec možné????:-o
Díky za odpovědi.
pokud je to model s protipadacíma zámkama jako mám třeba já,tak to klidně stojí i rok.jak se to nastartuje tak to poklesne,natlakuje a zvedne.
samozřejmě jsem to nezkoušel,protože rok nikdy nestojím,ale měsíc jsem to měl stát a nepokleslo to ani o mm.
pokud je to model s protipadacíma zámkama jako mám třeba já,tak to klidně stojí i rok.jak se to nastartuje tak to poklesne,natlakuje a zvedne.
samozřejmě jsem to nezkoušel,protože rok nikdy nestojím,ale měsíc jsem to měl stát a nepokleslo to ani o mm.
To právě pán ani neví,je to 2,1td r.v.96. Tak to je dobrá vychytávka,ale asi by mě to každodenní zvedání chybělo
To právě pán ani neví,je to 2,1td r.v.96. Tak to je dobrá vychytávka,ale asi by mě to každodenní zvedání chybělo:-)
neboj. při každodením ježdění se to normálně zvedá,protože když do toho sedneš ,tak to klesne taky a po nastartování se to natlakuje a zvedne. je to super věc. novej model to má,ale né každej. buď rád že tento to má,bez toho to normálně klesne jako starý bx a většinou jen zadek a nevypadá to u kombi nejlíp.
neboj. při každodením ježdění se to normálně zvedá,protože když do toho sedneš ,tak to klesne taky a po nastartování se to natlakuje a zvedne. je to super věc. novej model to má,ale né každej. buď rád že tento to má,bez toho to normálně klesne jako starý bx a většinou jen zadek a nevypadá to u kombi nejlíp.:-)