taky jsem z toho měl strach,jediný co jsem řešil tak to co bude jedlej olej dělat s guferama,ale to by nebyl jedlej kdyby byl agresivnější než nafta s guferem na řemenici jsem si u 2,1 td užil svoje a několikrát po sobě montoval ven a zese zpět čerpadlo. proto jsem to řešil,ale zbytečně. Jede to v pohodě a nakonec jsem i četl na německých stránkách ,že 2,5 td je nejlíp vhodnej na polikání rostliného oleje,samozřejmě když nemám olej dám tam naftu.neřeším to.motor je v pohodě a krásně přede,tak jak je to u 2,5 zvykem
taky jsem z toho měl strach,jediný co jsem řešil tak to co bude jedlej olej dělat s guferama,ale to by nebyl jedlej kdyby byl agresivnější než nafta:-) s guferem na řemenici jsem si u 2,1 td užil svoje a několikrát po sobě montoval ven a zese zpět čerpadlo. proto jsem to řešil,ale zbytečně. Jede to v pohodě a nakonec jsem i četl na německých stránkách ,že 2,5 td je nejlíp vhodnej na polikání rostliného oleje,samozřejmě když nemám olej dám tam naftu.neřeším to.motor je v pohodě a krásně přede,tak jak je to u 2,5 zvykem;-)
10.10.2012 07:14 -
Re: Ztráta vykonu a černy kouř při pridání plynu
S tím čerpadlem máš pravdu. Tak rok to bylo ok. Ale potom začlo propouštet jakoby někde pod a u těsněni. Neřešil jsem to , protože ta ztráta byla k poměru minimální. Tedkon akorád ho zkusím přetěsnit a uvidím jestli to bude dobrý.Nechtěli jsme se do toho pouštět kvuli tomu že nevíme jestli tam jsou nějaké pružinky atd.Jinak když jsem dal po oleji naftu tak se to vědšinou zatáhlo.No uvidim.Ted se pracuje na výměně motoru.Musím pomalou stojí to taky nějakej peníz.Ted drtím zx.Zx je spolehlivej dělník. Nedám na něj dopustit. Po roce jsem dal baterku a na třetí otáčku chytlo.
S tím čerpadlem máš pravdu. Tak rok to bylo ok. Ale potom začlo propouštet jakoby někde pod a u těsněni. Neřešil jsem to , protože ta ztráta byla k poměru minimální. Tedkon akorád ho zkusím přetěsnit a uvidím jestli to bude dobrý.Nechtěli jsme se do toho pouštět kvuli tomu že nevíme jestli tam jsou nějaké pružinky atd.Jinak když jsem dal po oleji naftu tak se to vědšinou zatáhlo.No uvidim.Ted se pracuje na výměně motoru.Musím pomalou stojí to taky nějakej peníz.Ted drtím zx.Zx je spolehlivej dělník. Nedám na něj dopustit. Po roce jsem dal baterku a na třetí otáčku chytlo.