Zdravim hosi! Mam taky problem... Ked vypnem motor a necham auto chvilu stat, klesne mi zadek. Ne sice az na dno jak u starsiho typu ale klesne asi tak 10cm. Tyto novsi modely vraj maju nejake protitlakove poistky proti klesaniu zadku. Neviete mi poradit, kde to je alebo jak to vlastne funguje? Diiiik!
Zdravim hosi! Mam taky problem... Ked vypnem motor a necham auto chvilu stat, klesne mi zadek. Ne sice az na dno jak u starsiho typu ale klesne asi tak 10cm. Tyto novsi modely vraj maju nejake protitlakove poistky proti klesaniu zadku. Neviete mi poradit, kde to je alebo jak to vlastne funguje? Diiiik! :-)
je to snadné. Ty chcípneš auto, vytáhneš klíček, vylezeš z něho a zamkneš ho. No a to jak vylezeš ven, tak auto odlehčíš a tím pádem popoleze nahoru. Světlá výška vozu je nastavena níže, tak holt auto přes protipadací zámky zreguluje světlou výšku poklesem.
je to snadné. Ty chcípneš auto, vytáhneš klíček, vylezeš z něho a zamkneš ho. No a to jak vylezeš ven, tak auto odlehčíš a tím pádem popoleze nahoru. Světlá výška vozu je nastavena níže, tak holt auto přes protipadací zámky zreguluje světlou výšku poklesem. ;-)
Ale doteraz mi to nerobilo. Dokonca ked sem nechal auto stat do kopca, predek si sedel a zadek sa nadvihel. Proste perfektne okopirovalo teren. Teraz uz bohuzel ne
Ale doteraz mi to nerobilo. Dokonca ked sem nechal auto stat do kopca, predek si sedel a zadek sa nadvihel. Proste perfektne okopirovalo teren. Teraz uz bohuzel ne :-(
to by klesat nemělo,mě to po vypnutí motoru a klíčku zůstane v poloze v jaké jsem to chcípl,když vezu plný auto a auto se nestihne po vystoupení lidí hodit do normální polohy tak zůstane vysoko. jakmile nastartuju tak si klesne do normální polohy
. ale všechny nové modely nemají zámky proti padání
mě i bx když jsem třeba doplnil koule,tak drželo týden nahoře a pak se to pomalu zhoršovalo.
tím bych se netrápil,hlavně že se to po nastartování zvedne a jede .
to by klesat nemělo,mě to po vypnutí motoru a klíčku zůstane v poloze v jaké jsem to chcípl,když vezu plný auto a auto se nestihne po vystoupení lidí hodit do normální polohy tak zůstane vysoko. jakmile nastartuju tak si klesne do normální polohy
. ale všechny nové modely nemají zámky proti padání
mě i bx když jsem třeba doplnil koule,tak drželo týden nahoře a pak se to pomalu zhoršovalo.
tím bych se netrápil,hlavně že se to po nastartování zvedne a jede .
Mne len vadi to, ze ked to chcipnem na pul hodky, potom to vypada jak unaveny prassat
Mne len vadi to, ze ked to chcipnem na pul hodky, potom to vypada jak unaveny prassat:-(