Zdravím potřeboval bych poradit.Svíti kontrolka dobíjení ale Alternátor při zvýšení otáček dobíjí sledovano dle osvětlení ve vozidle.Muže mi někdo poradit kde je relé dobíjení zda pod volantem nad ruční brzdou anebo někde v motoru?Kdo by navrhl ještě jinou závadu a jak ji odstranit budu vděčný.Při pohledu kde altík je se mi jej nechce vyndavat v tomto ohledu zlatý 2.1TD
Zdravím potřeboval bych poradit.Svíti kontrolka dobíjení ale Alternátor při zvýšení otáček dobíjí sledovano dle osvětlení ve vozidle.Muže mi někdo poradit kde je relé dobíjení zda pod volantem nad ruční brzdou anebo někde v motoru?:-oKdo by navrhl ještě jinou závadu a jak ji odstranit budu vděčný.Při pohledu kde altík je se mi jej nechce vyndavat v tomto ohledu zlatý 2.1TD:-))))
Relé je součástí alternátoru, tak, že ho budeš muset vyndat . V palubce je akorát
žárovka. Asi máš vadný usměrňovač ( můstek ). Zkus najít poblíž někoho kdo
ti vše přeměří (rotor,regulátor atd.)
Relé je součástí alternátoru, tak, že ho budeš muset vyndat . V palubce je akorát
žárovka. Asi máš vadný usměrňovač ( můstek ). Zkus najít poblíž někoho kdo
ti vše přeměří (rotor,regulátor atd.)
Když sundáš celej předek, tak se k tomu celkem může .....
Proto když už ho vyndáš, tak udělej kompletní generálku .... jo a soudruh startér je hned vedle ... vem ho s sebou
Když sundáš celej předek, tak se k tomu celkem může .....:-d
Proto když už ho vyndáš, tak udělej kompletní generálku .... jo a soudruh startér je hned vedle ... vem ho s sebou :palec