PF 2013 a veľa km najazdených bez porúch a nehôd.
Ľahol mi popolom môj jediný diaľkový ovládač k centrálu(po aktivovaní zostane svietiť trvalo LEDka a robí to aj po založení novej baterie. Opravár - elektronik mi povedal,že je to neopraviteľné) Má s tým niekto skúsenosti - dá sa to ešte opraviť ? ? ? , alebo si mám dokúpiť ovládanie centrálu ( napr,KEETEC, JABLOTRON... ) Dajte nejaké novoročné typy.
PF 2013 a veľa km najazdených bez porúch a nehôd.
Ľahol mi popolom môj jediný diaľkový ovládač k centrálu(po aktivovaní zostane svietiť trvalo LEDka a robí to aj po založení novej baterie:-((((. Opravár - elektronik mi povedal,že je to neopraviteľné) Má s tým niekto skúsenosti - dá sa to ešte opraviť ? ? ? , alebo si mám dokúpiť ovládanie centrálu ( napr,KEETEC, JABLOTRON... ) Dajte nejaké novoročné typy. :-o
Koupit nejake univerzalni dalkove ovladani. Ja bych sel do ovladace ala vyhazovak.
Koupit nejake univerzalni dalkove ovladani. Ja bych sel do ovladace ala vyhazovak.
Presne tak, ty original stoji za prd. Ja si ho onehda nechal opravit a vydrzel mi fungovat celych 14 dni. Od te doby opet odemykam klicem a tez premyslim o nejake nahrade, ale jeste jsem nevybral, tak kdyztak ocenim nejake navrhy
Presne tak, ty original stoji za prd. Ja si ho onehda nechal opravit a vydrzel mi fungovat celych 14 dni. Od te doby opet odemykam klicem a tez premyslim o nejake nahrade, ale jeste jsem nevybral, tak kdyztak ocenim nejake navrhy :-)
Ahoj, no, u me to je spis o tom se rozhodnout, porad nad tim spekuluju abych nekoupil nejaky smejd.
Jinak jak je to s instalaci? Da se to nejak jednoduse vymenit za tu stavajici ridici jednotku? Nebo je potreba vic uprav?
Ahoj, no, u me to je spis o tom se rozhodnout, porad nad tim spekuluju abych nekoupil nejaky smejd.
Jinak jak je to s instalaci? Da se to nejak jednoduse vymenit za tu stavajici ridici jednotku? Nebo je potreba vic uprav?
Což zapojení je naprosto v pohodě. Ani nemusíš starou jednotku vyškubávat, stačí napojit signály do hnědého konektoru u ŘJ centrálu pod kastlíkem spolujezdce, pak samozřejmě kostru a plus a pak je na Tobě, jestli chceš zapojit i odskok kufru a indikaci směrovkami.
Je to teda odkaz na model s jinými dálkovými ovladači, ale to jestli je to základ, KEY, MAX atd., tak je rozdíl jen v ovladačích.
Což zapojení je naprosto v pohodě. Ani nemusíš starou jednotku vyškubávat, stačí napojit signály do hnědého konektoru u ŘJ centrálu pod kastlíkem spolujezdce, pak samozřejmě kostru a plus a pak je na Tobě, jestli chceš zapojit i odskok kufru a indikaci směrovkami. :-)
Pro ilustraci: http://www.9000.cz/pdf/cz-10.pdf
Je to teda odkaz na model s jinými dálkovými ovladači, ale to jestli je to základ, KEY, MAX atd., tak je rozdíl jen v ovladačích.
No, já teď montoval UNIdálku 2x do Xantie I a 1x do Bx . Dáka z Aukra za cca 400,- kč . Napojit u jednotky centrálu 2 ovládací vodiče a k tomu ještě silové + a - 12v . popřípadě napojit blinkry ... Zámky pak otvírá stará původní jednotka a ta nová jí jen dává povel. Tolstoj, dyť sem ti to ukazoval minule na BX nebo né ?
No, já teď montoval UNIdálku 2x do Xantie I a 1x do Bx . Dáka z Aukra za cca 400,- kč . Napojit u jednotky centrálu 2 ovládací vodiče a k tomu ještě silové + a - 12v . popřípadě napojit blinkry ... Zámky pak otvírá stará původní jednotka a ta nová jí jen dává povel. Tolstoj, dyť sem ti to ukazoval minule na BX nebo né ?
hochuuu Pate, neukazoval. Jaky to ovladani jsi kupoval na Aukru? Jsou tam toho 3 p..ele...
hochuuu Pate, neukazoval. Jaky to ovladani jsi kupoval na Aukru? Jsou tam toho 3 p..ele...