Ahojky , Nesvítí mi couvačka,mlhovky, a obrysová světla na zadních dveřích. Na palubce mi svítí tlačítko s kontrolkou na zadní mlhová světla, ani značka mi nesvítí. Když mám zapnuté parkovačky a zmáčknu zadní mlhovky tak se mi rozsvítí značka.Jak přepnu na tlumená tak značka zhasne,a nesvítí nic na zadních dveří .Nějaký Nápad.Rozčiluje mě to že to nefunguje.Překabelovat mezi autem a dveřma?.Diky.
Ahojky , Nesvítí mi couvačka,mlhovky, a obrysová světla na zadních dveřích. Na palubce mi svítí tlačítko s kontrolkou na zadní mlhová světla, ani značka mi nesvítí. Když mám zapnuté parkovačky a zmáčknu zadní mlhovky tak se mi rozsvítí značka.Jak přepnu na tlumená tak značka zhasne,a nesvítí nic na zadních dveří .Nějaký Nápad.Rozčiluje mě to že to nefunguje.Překabelovat mezi autem a dveřma?.Diky.
Tazko povidat... Ale u motoru urcite ne Bude to v zadnych dverach a to bud priamo nekde u svetel alebo prechod medzi karoserii a kufrovyma dverma. Nad zadnym oknem je taky siroky plast na ktery sa upina aj roletka. Ten daj dolu a tam su zasuvky. Vycisti ich a mrkni tam nekde kostru. Modre kable s ockama prisrobovane o kasli. Smirgl, kontox a jedes
Tazko povidat... Ale u motoru urcite ne :-) Bude to v zadnych dverach a to bud priamo nekde u svetel alebo prechod medzi karoserii a kufrovyma dverma. Nad zadnym oknem je taky siroky plast na ktery sa upina aj roletka. Ten daj dolu a tam su zasuvky. Vycisti ich a mrkni tam nekde kostru. Modre kable s ockama prisrobovane o kasli. Smirgl, kontox a jedes :-d
Tohle bych řekl, že budou spíš zpřelámané kabely... Ale tím kostru nevylučuji. Chce to sundat husí krky mezi kastlí a pátými dveřmi a zkontrolovat, v jakém stavu jsou.
Tohle bych řekl, že budou spíš zpřelámané kabely... Ale tím kostru nevylučuji. Chce to sundat husí krky mezi kastlí a pátými dveřmi a zkontrolovat, v jakém stavu jsou.
jj. neměl jsem to teda sundaný ale měl jsem rozebraný dveře kvuli té kuličce ve spínači na zadních dveřích. Když se daj dveře nahoru tak to nesvítilo ve vnitř. Těd je to v cajku.Tak pujdu po kabelech. Diky za radu. Teda vědšinou to dělá mechanik ale každá rada dobrá.
jj. neměl jsem to teda sundaný ale měl jsem rozebraný dveře kvuli té kuličce ve spínači na zadních dveřích. Když se daj dveře nahoru tak to nesvítilo ve vnitř. Těd je to v cajku.Tak pujdu po kabelech. Diky za radu. Teda vědšinou to dělá mechanik ale každá rada dobrá.
Ahojky. Otázka k světelnému chaosu zadních dveří . Vyměnil jsem dráty mezi autem a zadními dveřmi. A ted je to paráda ! Všechno svítí bliká. Prostě paráda.
Ahojky. Otázka k světelnému chaosu zadních dveří :-). Vyměnil jsem dráty mezi autem a zadními dveřmi. A ted je to paráda ! Všechno svítí bliká. Prostě paráda.