zdar panove jen mala otazečka jsou stejna čerpadla z 2.1 a 2.5 td?mam možnost koupit z 2.5td ale nevým zda mi tam pujde tak radeji otazka na vas znaléíky za radu a s pozdravem čunas.
zdar panove jen mala otazečka jsou stejna čerpadla z 2.1 a 2.5 td?mam možnost koupit z 2.5td ale nevým zda mi tam pujde tak radeji otazka na vas znalé:díky za radu a s pozdravem čunas.
28.03.2013 11:57 -
Re: čerpadlo 2.1 a 2.5,td jsou stejna?
Myslím, že nejsou. Mám takový zvláštní pocit, že na 2,5TD je VČ Bosch. Katalogová čísla rozhodně stejná nejsou. Nejsem si jist, jestli je ta 2,5TD jen převrtaná 2,1TD byť je obojí 12V...
Myslím, že nejsou. Mám takový zvláštní pocit, že na 2,5TD je VČ Bosch. Katalogová čísla rozhodně stejná nejsou. Nejsem si jist, jestli je ta 2,5TD jen převrtaná 2,1TD byť je obojí 12V...
28.03.2013 12:46 -
Ano,je to tak.Na 2.5 je Bosch.Podle toho,co jsem zjistil,je XUDLP01 pouze pro 2.1TD.Pak jsou ještě čerpadla Epic pro 1.9.Konstrukce je pravděpodobně stejná,ale na pohled je čerpadlo jiné.Potřebuješ Lucas Epic XUDLP01 ,tedy pro 2.1TD a ani tyto čerpadla se shodným označením nejsou všechna stejná.Jsou ale za dodržení určitých podmínek vzájemě záměnná.
Ano,je to tak.Na 2.5 je Bosch.Podle toho,co jsem zjistil,je XUDLP01 pouze pro 2.1TD.Pak jsou ještě čerpadla Epic pro 1.9.Konstrukce je pravděpodobně stejná,ale na pohled je čerpadlo jiné.Potřebuješ Lucas Epic XUDLP01 ,tedy pro 2.1TD a ani tyto čerpadla se shodným označením nejsou všechna stejná.Jsou ale za dodržení určitých podmínek vzájemě záměnná.
28.03.2013 20:58 -
čauves kluci jsem vejce ale myslel jsem hydraulicke ne naftove,to se omlouvam.to hydaulicke mi vydava divne zvuky tak se bojim. jo a ahoj švesko s tebou počítam na na to čerpadlo jen už mam to jedno rozebrane a další 2 epici,takže doufam že z toho pujde udelat aspon 1 funkční
čauves kluci jsem vejce ale myslel jsem hydraulicke ne naftove,to se omlouvam.to hydaulicke mi vydava divne zvuky tak se bojim. jo a ahoj švesko s tebou počítam na na to čerpadlo jen už mam to jedno rozebrane a další 2 epici,takže doufam že z toho pujde udelat aspon 1 funkční:palec:palec:palec:-d
28.03.2013 22:26 -
Re: čerpadlo 2.1 a 2.5,td jsou stejna? HYDRAULICKA
Záleží na roku ... na 2,1 se dávaly "staré" a pak nové - dvouvývodové , na 2,5 jen dvouvývodové. pokud na první pohled vypadají stejně, jsou to stejné čerpadla, jen nevím, jestli mají stejně velké řemenice , ale to jde přehodit. jinak nevím proč to měnit, tyto čerpadla jsou blbuvzdorná, pokud je někdo nezničí úmyslně, makají furt ... pokud tečou, je to otázka pár Okroužků za pár korun ...
Záleží na roku ... na 2,1 se dávaly "staré" a pak nové - dvouvývodové , na 2,5 jen dvouvývodové. pokud na první pohled vypadají stejně, jsou to stejné čerpadla, jen nevím, jestli mají stejně velké řemenice , ale to jde přehodit. jinak nevím proč to měnit, tyto čerpadla jsou blbuvzdorná, pokud je někdo nezničí úmyslně, makají furt ... pokud tečou, je to otázka pár Okroužků za pár korun ...
28.03.2013 22:49 -
Re: čerpadlo 2.1 a 2.5,td jsou stejna? HYDRAULICKA
ahoj pate a mate,je to jak říkaš mam poblity altík od lhm a když se človek koukne na řemenici tak jak ji tlačí řemen dolu tak je jako nakřivo,a po vyndaní sýtek z nadobky lhm je vydno plno pylynek už jsem to čistil a je to tam zase.tak nevym.a prosim čím se dela proplach??rozhybavaly jsme korektory a čekal jsem aspon trochu zelene směsi ale opak je úravdou,byl tam černy kal,a spoustu,chystam se k tobe na navštevu ale mam to přeci jen 400km tak musím chytit volny vykend jak tvuj tak muj šofeři mají v tomto nevyhodu.dekuji za rady jdu hajat ve 2 stavam a hura do přerova
ahoj pate a mate,je to jak říkaš mam poblity altík od lhm a když se človek koukne na řemenici tak jak ji tlačí řemen dolu tak je jako nakřivo,a po vyndaní sýtek z nadobky lhm je vydno plno pylynek už jsem to čistil a je to tam zase.tak nevym:-((((.a prosim čím se dela proplach??rozhybavaly jsme korektory a čekal jsem aspon trochu zelene směsi ale opak je úravdou,byl tam černy kal,a spoustu,chystam se k tobe na navštevu ale mam to přeci jen 400km tak musím chytit volny vykend jak tvuj tak muj šofeři mají v tomto nevyhodu;-):-d:-d.dekuji za rady jdu hajat ve 2 stavam a hura do přerova:palec:palec:palec