Zdarec chlapi, sháním na svoje Y4 2,5td 97 pravou saharu vrtuli s motorem neválí se vám někde nějaka jezdit z 2,5 a jednou vrtulí je docela risk ale zatim to zvládá dojedu kamkoliv nejlépe v okolí sč kraje díky za odpovědi.
Zdarec chlapi, sháním na svoje Y4 2,5td 97 pravou saharu vrtuli s motorem neválí se vám někde nějaka jezdit z 2,5 a jednou vrtulí je docela risk ale zatim to zvládá dojedu kamkoliv nejlépe v okolí sč kraje díky za odpovědi. :palec
Ahojky, Minuly tyden jsem musel odvézt stary xm. Majitel pozemku chtěl platit navíc peníz. Něco jsme vybrali.Kouknu se a dám ti kdyžtak vědět. Mám pocit že jsem tam viděl celou saharu. Jestli ji neodvezli tak by měla byt.
Ahojky, Minuly tyden jsem musel odvézt stary xm. Majitel pozemku chtěl platit navíc peníz. Něco jsme vybrali.Kouknu se a dám ti kdyžtak vědět. Mám pocit že jsem tam viděl celou saharu. Jestli ji neodvezli tak by měla byt.
Ahojky tak tě nepotěším , včera jsem to prolejzal a sahara je v čudu. je mi líto.
Ahojky tak tě nepotěším , včera jsem to prolejzal a sahara je v čudu. :-) je mi líto.
Stále sháníš? Mám jich dost. Jsem ale z jižních Čech, z Písku. Pravidelně jezdím i Strakonice, sem tam Budějovice a Tábor. Za čtrnáct dní jedu na sraz do Kokořínského Dolu.
Stále sháníš? Mám jich dost.;-) Jsem ale z jižních Čech, z Písku. Pravidelně jezdím i Strakonice, sem tam Budějovice a Tábor. Za čtrnáct dní jedu na sraz do Kokořínského Dolu.