Ahojte.Neviete mi niekto poradiť kde sa dajú zohnať klobúky a aká je približne cena?Potreboval by som hlavne ľavý.A viete mi poradiť ako by taký dobrý mal vyzerať?To aby som nekúpil dáky šmejd.Je mi jasné,že guma by mala byť dobrá,len neviem na čo sa ešte zamerať pri jeho obhliadke.Veľká vďaka.
Ahojte.Neviete mi niekto poradiť kde sa dajú zohnať klobúky a aká je približne cena?Potreboval by som hlavne ľavý.A viete mi poradiť ako by taký dobrý mal vyzerať?To aby som nekúpil dáky šmejd.Je mi jasné,že guma by mala byť dobrá,len neviem na čo sa ešte zamerať pri jeho obhliadke.Veľká vďaka.
Ahoj,klobouky sou nedostačující zboží,znám kluka co dělá repas klobouky dá tam novou gumu se zárukou kus asi 3000 myslím.-
nebo starší se daj koupit od 500-2000 podle stavu.
nejvíce tě zajímá spodní guma,je vidět z podběhu když sundáš prachovku z pístnice,nesmí bejt naprasklá nebo urvaná,dále to poznáš když dáváš rejd pravej levej,klobouk se nesmí otáčet a má se jen pohupovat dopředu a dozadu,a když se podíváš na místo mezi koulí a horní přepážkou na kasli má být +- stejná při rovných kolech.
hlavní je ! kloboukum přidá životnost dobré houpavé koule,nárazy netlumí guma v klobouku ale hlavně koule. mám tam CXový z GTi velká díra,velký objem koule a ještě mi klobouk neprolít i sem jendil na utržených .
Ahoj,klobouky sou nedostačující zboží,znám kluka co dělá repas klobouky dá tam novou gumu se zárukou kus asi 3000 myslím.-
nebo starší se daj koupit od 500-2000 podle stavu.
nejvíce tě zajímá spodní guma,je vidět z podběhu když sundáš prachovku z pístnice,nesmí bejt naprasklá nebo urvaná,dále to poznáš když dáváš rejd pravej levej,klobouk se nesmí otáčet a má se jen pohupovat dopředu a dozadu,a když se podíváš na místo mezi koulí a horní přepážkou na kasli má být +- stejná při rovných kolech.
hlavní je ! kloboukum přidá životnost dobré houpavé koule,nárazy netlumí guma v klobouku ale hlavně koule. mám tam CXový z GTi velká díra,velký objem koule a ještě mi klobouk neprolít i sem jendil na utržených .
ikdyž hodně XMáků říká že je to moc houpaví,nedrží stopu... jezdit na CX koulích. podle mě se to chová jak CX =) je fakt že ted už neni potřeba hdroaktiv (i sport neni znatelný).
ikdyž hodně XMáků říká že je to moc houpaví,nedrží stopu... jezdit na CX koulích. podle mě se to chová jak CX =) je fakt že ted už neni potřeba hdroaktiv (i sport neni znatelný).
Vďaka za radu.Včera som pozeral ceny nových a skoro ma kleplo!V nemecku 2 e-shopy,jeden kus za 325! eur a našiel som akéhosi druhovýrobcu v Litve.By ma ešte zaujímalo,v čom je klobúk na xm taký špeciálny oproti xantii,keď na xantiu stojí iba 135 eur?Žeby to bolo množstvom áut jedného či druhého modelu?
Vďaka za radu.Včera som pozeral ceny nových a skoro ma kleplo!V nemecku 2 e-shopy,jeden kus za 325! eur a našiel som akéhosi druhovýrobcu v Litve.By ma ešte zaujímalo,v čom je klobúk na xm taký špeciálny oproti xantii,keď na xantiu stojí iba 135 eur?Žeby to bolo množstvom áut jedného či druhého modelu?
co ja vim, tak v te litve to pouze repasuji, tzn. ze musis poslat svoje spatne a oni to nejak repasuji
co ja vim, tak v te litve to pouze repasuji, tzn. ze musis poslat svoje spatne a oni to nejak repasuji
Aha,tak to som nevedel.Angličtina je mi neznáma a v prekladači mi to vyšlo,že ich vyrábajú.Tak to asi mysleli tak.Ale neva,už som zohnal.
Aha,tak to som nevedel.Angličtina je mi neznáma a v prekladači mi to vyšlo,že ich vyrábajú.Tak to asi mysleli tak.Ale neva,už som zohnal.
lukyXM: prosim neposlal by jsi mi, nebo nenapsal sem, ten kontakt na tveho znameho, co dela ty repase klobouku?? Moc by jsi mi s tim pomohl diky!
lukyXM: prosim neposlal by jsi mi, nebo nenapsal sem, ten kontakt na tveho znameho, co dela ty repase klobouku?? Moc by jsi mi s tim pomohl;) diky!;-)
Ahoj,klobouky sou nedostačující zboží,znám kluka co dělá repas klobouky dá tam novou gumu se zárukou kus asi 3000 myslím.- nebo starší se daj koupit od 500-2000 podle stavu. nejvíce tě zajímá spodní guma,je vidět z podběhu když sundáš prachovku z pístnice,nesmí bejt naprasklá nebo urvaná,dále to poznáš když dáváš rejd pravej levej,klobouk se nesmí otáčet a má se jen pohupovat dopředu a dozadu,a když se podíváš na místo mezi koulí a horní přepážkou na kasli má být +- stejná při rovných kolech. hlavní je ! kloboukum přidá životnost dobré houpavé koule,nárazy netlumí guma v klobouku ale hlavně koule. mám tam CXový z GTi velká díra,velký objem koule a ještě mi klobouk neprolít i sem jendil na utržených .
Ahoj,
mám XM z roku 1993, v létě se mi utrhlo pravý uložení a píst tlumiče mi vyhnul kapotu nahoru. Sehnal jsem uložení na vrakovišti a minulou sobotu se mi to stalo znovu. V obou případech se to utrhlo v pryžovém spoji. Myslím, že sehnat uložení, které bude mít ještě nějakou životnost je dost nereálné a hlavně do něj vbec není vidět. Nepozoroval jsem žádné postupné uvloňování, nic. Nemůžeš mi dát kontakt na to repasování? Ahoj,klobouky sou nedostačující zboží,znám kluka co dělá repas klobouky dá tam novou gumu se zárukou kus asi 3000 myslím.- nebo starší se daj koupit od 500-2000 podle stavu. nejvíce tě zajímá spodní guma,je vidět z podběhu když sundáš prachovku z pístnice,nesmí bejt naprasklá nebo urvaná,dále to poznáš když dáváš rejd pravej levej,klobouk se nesmí otáčet a má se jen pohupovat dopředu a dozadu,a když se podíváš na místo mezi koulí a horní přepážkou na kasli má být +- stejná při rovných kolech. hlavní je ! kloboukum přidá životnost dobré houpavé koule,nárazy netlumí guma v klobouku ale hlavně koule. mám tam CXový z GTi velká díra,velký objem koule a ještě mi klobouk neprolít i sem jendil na utržených .
Ahoj,
mám XM z roku 1993, v létě se mi utrhlo pravý uložení a píst tlumiče mi vyhnul kapotu nahoru. Sehnal jsem uložení na vrakovišti a minulou sobotu se mi to stalo znovu. V obou případech se to utrhlo v pryžovém spoji. Myslím, že sehnat uložení, které bude mít ještě nějakou životnost je dost nereálné a hlavně do něj vbec není vidět. Nepozoroval jsem žádné postupné uvloňování, nic. Nemůžeš mi dát kontakt na to repasování?