Ahojte, rád by som vás pozval na tento zrazík:
.link.
Ak by ste mali niekto záujem, tak sa neváhajte registrovať na adrese www.tomicom.sk, počet ubytovacích miest v chatkách je obmedzený, takže sa treba registrovať čo najskôr.
tomi
Ahojte, rád by som vás pozval na tento zrazík:
.link.
Ak by ste mali niekto záujem, tak sa neváhajte registrovať na adrese www.tomicom.sk, počet ubytovacích miest v chatkách je obmedzený, takže sa treba registrovať čo najskôr.
tomi
Ahojte rád by som vás pozval na toto stretnutie, ktoré sa bude konať 6.-8.7.2012 v Piešťanoch.
Viac info na .link.
Podrobné informácie tu .link.
tomi
Ahojte rád by som vás pozval na toto stretnutie, ktoré sa bude konať 6.-8.7.2012 v Piešťanoch.
Viac info na http://www.citroeny.sk
Podrobné informácie tu http://www.citroeny.sk/files/SPAC_2012_info.pdf
tomi
..ja viem ze PC technika ma nema od isteho casu rada, snad preto ze si pamatam este zlatu eru PMD a PP 06, ale kedze sa mi ani po dvadsiatich moznych kombinaciach typu automobilu zobrazuje ze som zabudol uviest znacku automobilu..neviem sa prihlasit ..Citroen XM..Citroen XM 3.0..XM 3.0..XM 3.0 V6..xm 3.0..ništ nezaberá..hold trojliter nie je asi systemom vítaný
..ja viem ze PC technika ma nema od isteho casu rada, snad preto ze si pamatam este zlatu eru PMD a PP 06, ale kedze sa mi ani po dvadsiatich moznych kombinaciach typu automobilu zobrazuje ze som zabudol uviest znacku automobilu..neviem sa prihlasit :nevim ..Citroen XM..Citroen XM 3.0..XM 3.0..XM 3.0 V6..xm 3.0..ništ nezaberá..hold trojliter nie je asi systemom vítaný :-p
Mám ten istý problém! Asi sa 3-litre už nerátajú medzi autá ?! To už je skupina - lietadlá ! ! ! Pozývateľ - zadaj prosím mne a bass-manovi, čo tam treba dať, aby si to uvedomilo, že sa prihlasujeme. Ďakujeme
Mám ten istý problém! Asi sa 3-litre už nerátajú medzi autá ?! :-(((( To už je skupina - lietadlá ! ! ! :-)))) Pozývateľ - zadaj prosím mne a bass-manovi, čo tam treba dať, aby si to uvedomilo, že sa prihlasujeme. Ďakujeme
..už ma irituje poznámka !!!zabudol si vyplniť auto!!!
..nezabudol, hold nedarí sa opäť prihlásiť..no na spanilú jazdu prídem
P.S. ako mám to auto vyplniť? ..v zmysle že máme príjsť piati, aby bolo plné=vyplnené?
..už ma irituje poznámka !!!zabudol si vyplniť auto!!!
..nezabudol, hold nedarí sa opäť prihlásiť..no na spanilú jazdu prídem :)
P.S. ako mám to auto vyplniť? ..v zmysle že máme príjsť piati, aby bolo plné=vyplnené? :D
hoši čo sa deje? teraz som vykonal skúšobné prihlásenie a všetko funguje bez problémov. Aký browser používate? pošlite mi keď tak printscreen tej chyby, lebo mne sa to nikdy nestalo pri testovaní v rôznych browseroch.
aj tak je to jedno, každý priaznivec je vítaný, proste príde a vychutnávajte
tomi
hoši čo sa deje? teraz som vykonal skúšobné prihlásenie a všetko funguje bez problémov. Aký browser používate? pošlite mi keď tak printscreen tej chyby, lebo mne sa to nikdy nestalo pri testovaní v rôznych browseroch.
aj tak je to jedno, každý priaznivec je vítaný, proste príde a vychutnávajte :)
tomi
edit:
skúste ešte raz, a keď to nepôjde, tak pls printscreen, aby som chybu odstránil
test registrácie
edit:
skúste ešte raz, a keď to nepôjde, tak pls printscreen, aby som chybu odstránil ;)
Přílohy: Clipboard02.jpg ( 59503b ) - 1. krok Clipboard03.jpg ( 45825b ) - 2. krok Clipboard04.jpg ( 67974b ) - hotovo
ok, už ti to pôjde, som to v IE nekontroloval, priznám sa, nemám ho rád a pár rokov som ho už nepoužil :/
ok, už ti to pôjde, som to v IE nekontroloval, priznám sa, nemám ho rád a pár rokov som ho už nepoužil :/
..prepac, az teraz som na nete..na zraz som neprisiel, nakolko spojazdnujem dalsie XM..2.1 TD
..preco mat jedno XM, ked mozem mat dve
..takze preto, vikend som venoval zhananiu dielov..aby auto bolo plne vyuzitelne..
..prepac, az teraz som na nete..na zraz som neprisiel, nakolko spojazdnujem dalsie XM..2.1 TD
..preco mat jedno XM, ked mozem mat dve :-d
..takze preto, vikend som venoval zhananiu dielov..aby auto bolo plne vyuzitelne..
nooo mohla to byt zaujimava akcia ale to by som tam musel to moje XMko asi dotlacit a poviem vam zo stupavy by to bola makacka tlacit auto po dialnici takou 90tkou
nooo mohla to byt zaujimava akcia ale to by som tam musel to moje XMko asi dotlacit a poviem vam zo stupavy by to bola makacka tlacit auto po dialnici takou 90tkou
Ahojte po roku by som vás opäť rád pozval na toto stretnutie, ktoré sa bude konať 5.-7.7.2013 v Piešťanoch.
Viac info na .link.
tomi
Ahojte po roku by som vás opäť rád pozval na toto stretnutie, ktoré sa bude konať 5.-7.7.2013 v Piešťanoch.
Viac info na http://www.citroeny.sk
tomi