Prosím o radu. Přestala mi po STK svítit brzdová světla. Bohužel nevím, kde je snínač na to na brzdovém pedálu. Jeden je pod gumou na pedálu, jsou k tomu tři dráty, ale kde najít ten spínač. Ten mikro pod gumou pedálu nejde odpojit ani rozebrat. Na netu se prodává spínač na tato světla buď na dva nebo na 4 konektory, bohužel to není ten pod gumou na pedálu. Tvarem je úplně jiný. To se dá potom vyměnit, ale kde tu bestii najdu, mikrospínač pod gumou to není.
Prosím o radu. Přestala mi po STK svítit brzdová světla. Bohužel nevím, kde je snínač na to na brzdovém pedálu. Jeden je pod gumou na pedálu, jsou k tomu tři dráty, ale kde najít ten spínač. Ten mikro pod gumou pedálu nejde odpojit ani rozebrat. Na netu se prodává spínač na tato světla buď na dva nebo na 4 konektory, bohužel to není ten pod gumou na pedálu. Tvarem je úplně jiný.:nevim To se dá potom vyměnit, ale kde tu bestii najdu, mikrospínač pod gumou to není.
Dobry clanok ma Plechr na tejto stranke. Pod gumou na pedali su len kontakty na takom plastovom vystupku.Tiez som to uz riesil,neziel mi najpr tempomat a o chvilu na to uz ani brzdove svetla.Mal som nahradny pedal z xantie x1. Zatial funguje.
Dobry clanok ma Plechr na tejto stranke. Pod gumou na pedali su len kontakty na takom plastovom vystupku.Tiez som to uz riesil,neziel mi najpr tempomat a o chvilu na to uz ani brzdove svetla.Mal som nahradny pedal z xantie x1. Zatial funguje.