Nevím si rady s teploměrem,blíkají mi pořád tři čárky,ale hodiny jdou.Vím,že čidlo je v zrdcátku a zkoušel jsem ho i vyměnit,ale pořád nic.
Může mi někdo poradit,jak na to....nebo poslat schéma zapojení ??? Diky Honza
email : zapomenout@seznam.cz
Nevím si rady s teploměrem,blíkají mi pořád tři čárky,ale hodiny jdou.Vím,že čidlo je v zrdcátku a zkoušel jsem ho i vyměnit,ale pořád nic.
Může mi někdo poradit,jak na to....nebo poslat schéma zapojení ??? Diky Honza
email : zapomenout@seznam.cz
25.11.2005 09:17 -
Re: Nejde mi teploměr,prosím o pomoc !!!
Nejspíš by to chtělo prosvítit dráty, jestli nejsou někde přerušené. Schéma se snad dá někde najít. Nebo ne? Co na to naši odborníci elektrikáři Dino, Pilda? Cabadak, ..... atd... ?
P.S. Pánové naši elektrikáři, žalovat nebudu, ale nahlásit to musím, že tomu rozumíte. Jinak Vás k činnosti nikdo nedonutí.
Nejspíš by to chtělo prosvítit dráty, jestli nejsou někde přerušené. Schéma se snad dá někde najít. Nebo ne? Co na to naši odborníci elektrikáři Dino, Pilda? Cabadak, ..... atd... ? :-D
P.S. Pánové naši elektrikáři, žalovat nebudu, ale nahlásit to musím, že tomu rozumíte. Jinak Vás k činnosti nikdo nedonutí.
26.11.2005 01:53 -
Díky moc za schéma,nevěděl jsem,že to je tak jednoduchý.Když propísknu dráty a budou v pohodě a čidlo už jsme zkoušel měnit,tak je jasný,že je to v jednotce toho
display.Mimochodem,dají se sehnat bežně na vrakovišti ???
Nebo poraďte kde a co za něj chtějí ???Díky Honza
Díky moc za schéma,nevěděl jsem,že to je tak jednoduchý.Když propísknu dráty a budou v pohodě a čidlo už jsme zkoušel měnit,tak je jasný,že je to v jednotce toho
display.Mimochodem,dají se sehnat bežně na vrakovišti ???
Nebo poraďte kde a co za něj chtějí ???Díky Honza
26.11.2005 03:13 -
urcite se daji sehnat na vrakovistich ja uz bohuzel zadne nemam ale kdyz se je nekomu nechaval tak maximalne za 250kc
jen si dej pozor jsou vlasten dva typy ze staryho modelu jeden ma navic i prepinani prumerne spotreby okamzite atd.. a jeden ma jen ty hodiny to znamena ze tvuj pripad je pouze s hodina
urcite se daji sehnat na vrakovistich ja uz bohuzel zadne nemam ale kdyz se je nekomu nechaval tak maximalne za 250kc :-)
jen si dej pozor jsou vlasten dva typy ze staryho modelu jeden ma navic i prepinani prumerne spotreby okamzite atd.. a jeden ma jen ty hodiny :-) to znamena ze tvuj pripad je pouze s hodina
26.11.2005 07:04 -
Tak se taky připojím.Pokud zjistíš, že by to mohla být přímo krabička teploměru a hodin tak ji mám.Pokud budeš chtít můžu ti jí poslat a bude-li to OK nechám ji za zmíněnou cenu.Nacházíš-li se občas v Praze tak se ozvi a někde se slezem. dino
Tak se taky připojím.Pokud zjistíš, že by to mohla být přímo krabička teploměru a hodin tak ji mám.Pokud budeš chtít můžu ti jí poslat a bude-li to OK nechám ji za zmíněnou cenu.Nacházíš-li se občas v Praze tak se ozvi a někde se slezem. dino
26.11.2005 09:59 -
no teplomer jde minilne pres dva konektory jeden je ve dverich pak je nekde v palubce zavadu bych videl mozna primo v jednotce hodin kde je teplomer uz jsem taky videl dve nefunkcni ve schematech je urcite na kterym pinu to je zapojeny pokud ho nemas tak pisni ja ti ho poslu
A pro Plechra ja di tam hlasit se to musi 8-) ale mel bych na tebe taky jednu prosbu mohl by jsi pro me trutnovaky abdula a jeste jednoho zanmiho neco udelat? doufam ze jo mohl by jsi zmerit odpor na potaku u skrtici klapky protoze si s tim lamem hlavu a ja vim ze tobe to necuka
no teplomer jde minilne pres dva konektory jeden je ve dverich pak je nekde v palubce zavadu bych videl mozna primo v jednotce hodin kde je teplomer uz jsem taky videl dve nefunkcni ve schematech je urcite na kterym pinu to je zapojeny pokud ho nemas tak pisni ja ti ho poslu
A pro Plechra ja di tam hlasit se to musi 8-) ale mel bych na tebe taky jednu prosbu mohl by jsi pro me trutnovaky abdula a jeste jednoho zanmiho neco udelat? doufam ze jo mohl by jsi zmerit odpor na potaku u skrtici klapky protoze si s tim lamem hlavu a ja vim ze tobe to necuka :-D
26.11.2005 11:07 -
No to je super,dnes jsem rozebral celou palubku a vyndal jsem tu krabičku ven,vše jsem dal zpátky a nechal jsme viset konektor z toho okénka ven,takze pokud by to slo,zítra bych si pro ní kamkoli přijel a hned na místě,to můžem zkusit zapojit a vůbec trochu pokecat o autě.Mám ho jen jeden měsíc a je to můj první XM i přes všechny ty řeči mých známých,že budu mít neustále problémy s hydraulikou a že každý druhý vaří,jsem rád,že jsem ho koupil,ale od prvního majitele a už jsem ujel 7000 km...byl jsem s ním v Belgii.
Je to fakt bomba.Dík moc
tel.776119473 Honza...nebo email : zapomenout@seznam.cz
No to je super,dnes jsem rozebral celou palubku a vyndal jsem tu krabičku ven,vše jsem dal zpátky a nechal jsme viset konektor z toho okénka ven,takze pokud by to slo,zítra bych si pro ní kamkoli přijel a hned na místě,to můžem zkusit zapojit a vůbec trochu pokecat o autě.Mám ho jen jeden měsíc a je to můj první XM i přes všechny ty řeči mých známých,že budu mít neustále problémy s hydraulikou a že každý druhý vaří,jsem rád,že jsem ho koupil,ale od prvního majitele a už jsem ujel 7000 km...byl jsem s ním v Belgii.
Je to fakt bomba.Dík moc
tel.776119473 Honza...nebo email : zapomenout@seznam.cz
27.11.2005 02:27 -
To uz jsem zkoušel a nic,ted si jedu pro tu krabičku do Berouna,tak jsem zvědav jestli je to v ní.Pak dám vědět,hlavně pro ty,který budou řešit jednou ten samý problém.
To uz jsem zkoušel a nic,ted si jedu pro tu krabičku do Berouna,tak jsem zvědav jestli je to v ní.Pak dám vědět,hlavně pro ty,který budou řešit jednou ten samý problém.
27.11.2005 08:49 -
zkus pripojit na volny konektor obycejnou sklenenou diodu (jen uz si nepamatuju polaritu)
zkus pripojit na volny konektor obycejnou sklenenou diodu (jen uz si nepamatuju polaritu)