Mno tak dneska si na mě milášek vymyslel další závadu.Asi abych se nenudil.Jedná se o centrál.Funguje tak jak má až na jednu drobnost.Pokud otevřu řidičovy dveře zevnitř auta pomocí otvírání k tomu určeného nacházejícího se na dveřích auto se jakoby zamkne a zase hned odemkne.Při použití dveří spolujezdce je to bez problému.Jediný postřeh je ten,že na dveřích řidiče při tomto bludném zamknutí/odemknutí zaskočí ten čudlík u okýnka jen do poloviny.Jinak centrál funguje normálně jak na klíček tak na DO.Tak a teď babo raď.
Mno tak dneska si na mě milášek vymyslel další závadu.Asi abych se nenudil.Jedná se o centrál.Funguje tak jak má až na jednu drobnost.Pokud otevřu řidičovy dveře zevnitř auta pomocí otvírání k tomu určeného nacházejícího se na dveřích :-D auto se jakoby zamkne a zase hned odemkne.Při použití dveří spolujezdce je to bez problému.Jediný postřeh je ten,že na dveřích řidiče při tomto bludném zamknutí/odemknutí zaskočí ten čudlík u okýnka jen do poloviny.Jinak centrál funguje normálně jak na klíček tak na DO.Tak a teď babo raď.
jsou to miukrospinace v mechanismu zamku...nejsem si jistej jestli to jde rozebrat....
jsou to miukrospinace v mechanismu zamku...nejsem si jistej jestli to jde rozebrat....
no rozebrat to spis nejde nez jde grr al eme se jednou stalo neco podobneho a delal to presne ten cudlik co o nem mluvis teda vnitrni plastovy baznek on se tram obcas sprajcne zkus to bez neho
no rozebrat to spis nejde nez jde grr al eme se jednou stalo neco podobneho a delal to presne ten cudlik co o nem mluvis teda vnitrni plastovy baznek on se tram obcas sprajcne zkus to bez neho
Dik za radu.Sice se to nějak samo do rána opravilo,ale pro jistotu už začnu shánět náhradní.
Dik za radu.Sice se to nějak samo do rána opravilo,ale pro jistotu už začnu shánět náhradní.
jo a jinak to rozebrat jde-musí se jen odvrtat plastový nejtky toho zámku a pak je nahradit šroubkama.Taky mi to zlobilo.Uvnitř se šprajcnul kus plastu a já to nemohl klíčkem zamknout ani odemknout :-x
jo a jinak to rozebrat jde-musí se jen odvrtat plastový nejtky toho zámku a pak je nahradit šroubkama.Taky mi to zlobilo.Uvnitř se šprajcnul kus plastu a já to nemohl klíčkem zamknout ani odemknout :-x
no ja mam toto iste! ze mi nejdu vodicove dvere zamknut ani otvorit klucom - mozem ho do kazdej strany otocit o 90stupnov a nic. Iba spolujazdec ide odomknut. A este sa mi stalo to co tu opisuje kendy s tym prezamykanim a nakoniec to dopadlo tak ze som vystupil (auto nastartovane pred barakom) zavrel dvere a zamklo sa
no ja mam toto iste! ze mi nejdu vodicove dvere zamknut ani otvorit klucom - mozem ho do kazdej strany otocit o 90stupnov a nic. Iba spolujazdec ide odomknut. A este sa mi stalo to co tu opisuje kendy s tym prezamykanim a nakoniec to dopadlo tak ze som vystupil (auto nastartovane pred barakom) zavrel dvere a zamklo sa :)
Mno to že se mi zamklo už se mi stalo taky Jinak souvislost s tím čudlem na dveřích to nemá. Bude to někde u motoru a souvisí to s těma mrazama. Jinak to protáčení klíčku kolem dokola zase souvisí se zaseknutým, přidřeným atd. stavítkem. Nechá se to rozebrat, vyčistiti a opravit. Popřípadě vzít uplně jinej zámek a postavit ho na daný klíč. Kdyby něco tak Dino s tím má bohaté zkušenosti...
Mno to že se mi zamklo už se mi stalo taky :( Jinak souvislost s tím čudlem na dveřích to nemá. Bude to někde u motoru a souvisí to s těma mrazama. Jinak to protáčení klíčku kolem dokola zase souvisí se zaseknutým, přidřeným atd. stavítkem. Nechá se to rozebrat, vyčistiti a opravit. Popřípadě vzít uplně jinej zámek a postavit ho na daný klíč. Kdyby něco tak Dino s tím má bohaté zkušenosti...