Chci se zeptat pujdou zrcatka ze staryho typu Xantie do staryho typu Xm? Vse je v elektrice!
Chci se zeptat pujdou zrcatka ze staryho typu Xantie do staryho typu Xm? Vse je v elektrice!
No já myslím, že to moc lidí tady asi nezkoušelo. Tak to vyzkoušej a dej nám vědět. Třeba se to bude někdy někomu hodit.
No já myslím, že to moc lidí tady asi nezkoušelo. Tak to vyzkoušej a dej nám vědět. Třeba se to bude někdy někomu hodit. :-)
Mno hádal bych že ne a hlavně nevidím jediný důvod proč to zkoušet.Mě ty origo zrcátka celkem vyhovujou.Jsou v elektrice a vyhřívaný, co víc si přát.....mno možná by mohli mít alespoň dvě paměti pro nastavení....
Mno hádal bych že ne a hlavně nevidím jediný důvod proč to zkoušet.Mě ty origo zrcátka celkem vyhovujou.Jsou v elektrice a vyhřívaný, co víc si přát.....mno možná by mohli mít alespoň dvě paměti pro nastavení....
pokud by jsi mel zrcadka z novyho modelu tak ti udelam predvoleb kolik chces (resil jsem 3)...
pokud by jsi mel zrcadka z novyho modelu tak ti udelam predvoleb kolik chces (resil jsem 3)...
Mno počkej a jakej je v těch zrcátkách rozdíl? Předpokládám že v obou bude motor a tím to asi tak končí.Co konkrétně bych musel sehnat? Nikdy jsem neměl rozebraný zrcátko z nového modelu. Je tam zas takový rozdíl? Vzhledově i tvarem mi spíš vyhovujou ty stará. Jinak tohle téma mi totiž zajímá, protože jediný co mi prudí je pořád přenastavovat zrcátka....ještě že nejsou mechanická
Mno počkej a jakej je v těch zrcátkách rozdíl? Předpokládám že v obou bude motor a tím to asi tak končí.Co konkrétně bych musel sehnat? Nikdy jsem neměl rozebraný zrcátko z nového modelu. Je tam zas takový rozdíl? Vzhledově i tvarem mi spíš vyhovujou ty stará. Jinak tohle téma mi totiž zajímá, protože jediný co mi prudí je pořád přenastavovat zrcátka....ještě že nejsou mechanická :-D
Já měl paměť na zpátečku na pravé zrcátko, ale naklápělo se málo a tak jsem zkusil to při zpátečce přenastavit a už se nenaklápí vůbec. Předpokládám že to má souvislost s těma mojema couvačkama a čidlem zpátečky. Nevim jak dlouho mi ty couvačky nesvítí, ale zrcátko mi přestalo fungovat hned jak jsem ho zkusil přenastavit... co vy na to?
Já měl paměť na zpátečku na pravé zrcátko, ale naklápělo se málo a tak jsem zkusil to při zpátečce přenastavit a už se nenaklápí vůbec. Předpokládám že to má souvislost s těma mojema couvačkama a čidlem zpátečky. Nevim jak dlouho mi ty couvačky nesvítí, ale zrcátko mi přestalo fungovat hned jak jsem ho zkusil přenastavit... co vy na to?
ony ty novy zrcadka maji snimani uhlu sklonu...proste maji potak...kdyz das spatecku a nastavis si ho tak to tak zustane pro pristi zpatecku,kdyz vyradis vrati se do puvodni polohy...je tam nato skatulka nebo je to primo v prepinaci ted uz ale nevim...videl jsem to jen jednou kdyz jsem to delal a to uz je dlouho
ony ty novy zrcadka maji snimani uhlu sklonu...proste maji potak...kdyz das spatecku a nastavis si ho tak to tak zustane pro pristi zpatecku,kdyz vyradis vrati se do puvodni polohy...je tam nato skatulka nebo je to primo v prepinaci ted uz ale nevim...videl jsem to jen jednou kdyz jsem to delal a to uz je dlouho :-)
souvyslost to ma urcite podle toho jestli je zarazeno se ovlada zrcadko do rezimu couvani nebo jizdy vpred...
@ Lenon
souvyslost to ma urcite podle toho jestli je zarazeno se ovlada zrcadko do rezimu couvani nebo jizdy vpred...
@ GSM
Mno takže pokud jsem to pochopil tak ty nová zrcátka mají motor s poťákem? Nebo respective pouze to u spolujezdce? Nebo obě? A nevíš jestli jsou ty motory rozměrově zaměnitelné starý/nový model?
@ Lenon
Asi ti rozeberu jedno zrcátko
@ GSM
Mno takže pokud jsem to pochopil tak ty nová zrcátka mají motor s poťákem? Nebo respective pouze to u spolujezdce? Nebo obě? A nevíš jestli jsou ty motory rozměrově zaměnitelné starý/nový model?
@ Lenon
Asi ti rozeberu jedno zrcátko :-D
Jistli jsem pochopil sparavne pasuje zrcadko z xantie na xm!? :-? Ja 1 urazil a 2 je rozkrapli!
Jistli jsem pochopil sparavne pasuje zrcadko z xantie na xm!? :-? Ja 1 urazil a 2 je rozkrapli! :-(
jo musis tak nejak zabrat skoro uprostred a pomalu ho vycvaknout ale opravdu to doporuvuju delat v TEPLE!!!!! jinak..
@lenon
jo musis tak nejak zabrat skoro uprostred a pomalu ho vycvaknout ale opravdu to doporuvuju delat v TEPLE!!!!! jinak.. :-(
A ještě jak to zrcátko rozebrat? Je to jen nacvaknutý na nějakym kříži a dá se prostě vypáčit nebo je na to nějakej jinej fígl?
A ještě jak to zrcátko rozebrat? Je to jen nacvaknutý na nějakym kříži a dá se prostě vypáčit nebo je na to nějakej jinej fígl?
Mam doma Lenone jedno zrcátko rozdělaný, tak ho přinesu do hospody.Pokud teda nějaká bude.Posledně jsem nebyl přítomen.
Mam doma Lenone jedno zrcátko rozdělaný, tak ho přinesu do hospody.Pokud teda nějaká bude.Posledně jsem nebyl přítomen.
Jasně, nechám to na léto. Vytápění mi taky nefunguje, i když by tam mělo být.
Jasně, nechám to na léto. Vytápění mi taky nefunguje, i když by tam mělo být.
Jo, hospoda je 25.1. v Kandaháru, ale já jsem na horách, tak se můžeme domluvit na příští :lol:
Jo, hospoda je 25.1. v Kandaháru, ale já jsem na horách, tak se můžeme domluvit na příští :lol:
- vyklopit zrkadielko ho do strany alebo vytiahnut rovnomerne ? alebo sa to rozobera uplne inak ?
- mne ovladanie funguje iba horizontalne a ked chcem vertikalne nastavovat pocujem iba vrcat motor ale zrkadielko sa nepohne. Niekto mi hovoril ze to je iba vyskocene z nejakeho hacika.
- vyklopit zrkadielko ho do strany alebo vytiahnut rovnomerne ? alebo sa to rozobera uplne inak ?
- mne ovladanie funguje iba horizontalne a ked chcem vertikalne nastavovat pocujem iba vrcat motor ale zrkadielko sa nepohne. Niekto mi hovoril ze to je iba vyskocene z nejakeho hacika.