Hele, kdo máte na autě namontované automatické zapínání světel po nastartování a na kolik Vás to vyšlo? Já jsem si to objednal , v úterý na to jedu. U nás to stojí kolem 1000 Kč i s prací. Je to sice dost, ale než abych se s tím dělal půl dne sám, tak to radši v té době pojedu na fušku, kde si vydělám víc, než bych ušetřil na té montáži. To zařízení prý stojí 570 Kč.
Hele, kdo máte na autě namontované automatické zapínání světel po nastartování a na kolik Vás to vyšlo? Já jsem si to objednal , v úterý na to jedu. U nás to stojí kolem 1000 Kč i s prací. Je to sice dost, ale než abych se s tím dělal půl dne sám, tak to radši v té době pojedu na fušku, kde si vydělám víc, než bych ušetřil na té montáži. To zařízení prý stojí 570 Kč.
Chitam se prilezitosti a ptam se nemohl bych to misto plechra dostat ja kdyz on uz to zakoupil jinde. Take priletim na slet a rad to zaplatim.
Chitam se prilezitosti a ptam se nemohl bych to misto plechra dostat ja kdyz on uz to zakoupil jinde. Take priletim na slet a rad to zaplatim.
Jo, to je fajn, jenže než bych tonakoupil, v domácích podmínkách vyrobil a pak namontoval, tak bych na tom strávil tolik času, že bych na tom vlastně prodělal. Radši jsem to nechal odborníkům a mezitím na to vydělal jinde. A chodí to dobře - teda zatím . A ještě mi něco zbylo.
Jo, to je fajn, jenže než bych tonakoupil, v domácích podmínkách vyrobil a pak namontoval, tak bych na tom strávil tolik času, že bych na tom vlastně prodělal. :-) Radši jsem to nechal odborníkům a mezitím na to vydělal jinde. A chodí to dobře - teda zatím :-). A ještě mi něco zbylo. :-)
Pro citroensof : OK rekni vrtalovi ze mu budu vdecny kdyz si jeste zavrta Dekuji.
Pro citroensof : OK rekni vrtalovi ze mu budu vdecny kdyz si jeste zavrta :-) Dekuji.