Nevíte náhodou někdo, jestli se dá jiné než originální rádio PHILIPS připojit na ovládání na volantu. Ještě lepší by bylo, kdyby to komunikovalo i s displejem PC. Třeba z novějších typů Citroena.
Nevíte náhodou někdo, jestli se dá jiné než originální rádio PHILIPS připojit na ovládání na volantu. Ještě lepší by bylo, kdyby to komunikovalo i s displejem PC. Třeba z novějších typů Citroena.
Tak to je dobrá zpráva. Pokud by jsi si vzpomněl jaká že to byla firma.... Zkusil bych zjistit, jaká je situace dnes. Chtěl bych tam dát něco lepšího a nechci se vzdávat ovládání na volantu a ještě lépe displeje na levé straně. Dík
Tak to je dobrá zpráva. Pokud by jsi si vzpomněl jaká že to byla firma.... Zkusil bych zjistit, jaká je situace dnes. Chtěl bych tam dát něco lepšího a nechci se vzdávat ovládání na volantu a ještě lépe displeje na levé straně. Dík
do citroenu XM (philips,clarion) zadna firma ,nebo jsem alespon zadnou nenasel,nedela prevodnik pro ovladani volantu...
nejjednodussi napojeni je ovsem radio Sony (ovsem ta kvalita )...urcite by sly pouzit vetsiny vyssich trid radii clarion a philips urcene jako original radia (ostatni totiz vetsinou nevlastni ovladani na volant)
do citroenu XM (philips,clarion) zadna firma ,nebo jsem alespon zadnou nenasel,nedela prevodnik pro ovladani volantu...
nejjednodussi napojeni je ovsem radio Sony (ovsem ta kvalita :-( )...urcite by sly pouzit vetsiny vyssich trid radii clarion a philips urcene jako original radia (ostatni totiz vetsinou nevlastni ovladani na volant)
No, něco takového jsem taky sháněl a bylo mi jednou firmou nabídnuto, že to jde, tuším, že mi nabízeli autorádio s CD Alpine, dokonce by to i komunikovalo s displejem, jen cena byla něco přes 10 000 Kč za rádio s přispůsobením na volant + další asi 2000 Kč za nějakou tu krabičku, co umožní přenos na levý displej na palubovce.
No, něco takového jsem taky sháněl a bylo mi jednou firmou nabídnuto, že to jde, tuším, že mi nabízeli autorádio s CD Alpine, dokonce by to i komunikovalo s displejem, jen cena byla něco přes 10 000 Kč za rádio s přispůsobením na volant + další asi 2000 Kč za nějakou tu krabičku, co umožní přenos na levý displej na palubovce.
No tak spojení na tu firmu Ti může dát Vašek Lihuňák, on mi to dojednával přímo u nich u nějaké firmy, když jsem tam byl na srazu. Když jsem se s nima bavil, tak mi to opravdu tvrdili, říkali, že to nebude problém s jiným rádiem. Já ovšem chtěl zachovat originál rádio. Takže jsem se k tomu neodhodlal. Tak se obrať na Vaška. Víc Ti k tomu neřeknu.
No tak spojení na tu firmu Ti může dát Vašek Lihuňák, on mi to dojednával přímo u nich u nějaké firmy, když jsem tam byl na srazu. Když jsem se s nima bavil, tak mi to opravdu tvrdili, říkali, že to nebude problém s jiným rádiem. Já ovšem chtěl zachovat originál rádio. Takže jsem se k tomu neodhodlal. Tak se obrať na Vaška. Víc Ti k tomu neřeknu.
ja ho ale nepotrebuju ...spatne jsi to pochopil...vim o jakou firmu jde a dokonce i vim kde nakupuji ,ver mi ve spojeni alpine+XM bych moc nezazel (on I-link neni zas tak prolomenej jako Unilink protokol od Sony)
na volantu jsou v podstate jen tlacitka a ty je musis prevest na protokol radia ..u sony staci par presnych odporu ale u ostatnich novejsich radii je uz komunikace po datove lince
ja ho ale nepotrebuju :)...spatne jsi to pochopil...vim o jakou firmu jde a dokonce i vim kde nakupuji ,ver mi ve spojeni alpine+XM bych moc nezazel (on I-link neni zas tak prolomenej jako Unilink protokol od Sony)
na volantu jsou v podstate jen tlacitka a ty je musis prevest na protokol radia ..u sony staci par presnych odporu ale u ostatnich novejsich radii je uz komunikace po datove lince
Ne, ne, pochopil jsem to dobře, jen jsem tím nemyslel Tebe. Ale pokud se nepletu, tak by to spíš chtěl vědět Amefikus. Toho to zajímalo. Jinak co mi k tomu říkali bylo něco v tom smyslu, že se právě mezi konektor volantu a rádio dá nějakej převodník nebo co, přesně nevím, jak to nazvali, prostě to jen protáhne ovládací tlačítka na volant. Dál ještě něco říkali, že se dá zajistit nějak, aby byl displej rádia přenášený na levý displej na palubovce. Jak, to nevím, nějak to jejich vysvětlování šlo mimo mě.
Ne, ne, pochopil jsem to dobře, jen jsem tím nemyslel Tebe. Ale pokud se nepletu, tak by to spíš chtěl vědět Amefikus. Toho to zajímalo. Jinak co mi k tomu říkali bylo něco v tom smyslu, že se právě mezi konektor volantu a rádio dá nějakej převodník nebo co, přesně nevím, jak to nazvali, prostě to jen protáhne ovládací tlačítka na volant. Dál ještě něco říkali, že se dá zajistit nějak, aby byl displej rádia přenášený na levý displej na palubovce. Jak, to nevím, nějak to jejich vysvětlování šlo mimo mě.
Nevim, jestli jsi mne pochopil spravne .. chci ovladat SONY CDX-S2050 tlacitky na volantu ... ktere jsou 4, pokud vidim dobre ... a ne tam mit nekde 10 tlacitek, jak je v tom navodu ...
Nevim, jestli jsi mne pochopil spravne .. chci ovladat SONY CDX-S2050 tlacitky na volantu ... ktere jsou 4, pokud vidim dobre ... a ne tam mit nekde 10 tlacitek, jak je v tom navodu ...
Chces naznacit, ze by moje radio SONY CDX-S2050 slo bez problemu pridelat pro ovladani na volantu Y3 ??? Pak se mi nejak ozvi a myslim, ze se dohodneme, protoze uz se mi nechce sklanet k tunelu a zesilovat rucne
Chces naznacit, ze by moje radio SONY CDX-S2050 slo bez problemu pridelat pro ovladani na volantu Y3 ??? Pak se mi nejak ozvi a myslim, ze se dohodneme, protoze uz se mi nechce sklanet k tunelu a zesilovat rucne :-D
Asi neni, ale ja proste nemam moznost nejak laborovat .. spis kde. Chjo, bych rad bydlel v baracku, kde si to muzu na dvorku delat a ne v panelaku bez dilny a garaze. Takze bych musel vymontovat i nejakej reprak a vzit to cele nahoru do bytu ... i s baterkou . Proto se ptam, zda uz to nekdo nahodou nedelal ... s hodnotami pro SONY.
Asi neni, ale ja proste nemam moznost nejak laborovat .. spis kde. Chjo, bych rad bydlel v baracku, kde si to muzu na dvorku delat a ne v panelaku bez dilny a garaze. Takze bych musel vymontovat i nejakej reprak a vzit to cele nahoru do bytu ... i s baterkou :-D. Proto se ptam, zda uz to nekdo nahodou nedelal ... s hodnotami pro SONY.
Vždyť ty hodnoty není problém zjistit, chce si to jen s tím trošku pohrát. V tom článku jestli se nepletu je rovněž návod jak na to. Ještě že mám na volantu ovládání na tempomat
Vždyť ty hodnoty není problém zjistit, chce si to jen s tím trošku pohrát. V tom článku jestli se nepletu je rovněž návod jak na to. Ještě že mám na volantu ovládání na tempomat :-D
OK... chapu...a nemas tedy nahodou nejake hodnoty odporu vs. funkce k tem schematum pro SONY ?
OK... chapu...a nemas tedy nahodou nejake hodnoty odporu vs. funkce k tem schematum pro SONY ?