Ahoj lidi,
zkuste mi někdo říct, kde by mohla být chybička...
Fungoval mi centrál a najednou, z ničeho nic,
už nefunguje.
Otočím klíčkem, a odemknou se mi jenom dveře řidiče.
Měl někdo z vás podobný problém?
Já se ani nedostanu do kufru...
Díky všem dobrým duším za radu.
MaA
Ahoj lidi,
zkuste mi někdo říct, kde by mohla být chybička...
Fungoval mi centrál a najednou, z ničeho nic,
už nefunguje.
Otočím klíčkem, a odemknou se mi jenom dveře řidiče.
Měl někdo z vás podobný problém?
Já se ani nedostanu do kufru...
Díky všem dobrým duším za radu.
MaA
No Vašku, Ty se obrať spíš na Martina, ty tam máš ten super systém, takže tam to chce odborníka od fochu. Nebo počkej na sraz a třeba Ti to Martin za lahvinku ferneta zmákne.
No Vašku, Ty se obrať spíš na Martina, ty tam máš ten super systém, takže tam to chce odborníka od fochu. Nebo počkej na sraz a třeba Ti to Martin za lahvinku ferneta zmákne. :-)
Já to pochopil tak, že to otočení klíčku otevře dveře řidiče mechanicky. Takže z toho usuzuji, že tam není napětí.
Co to dělá při otočení klíčkem ve dveřích spolujezdce?
Jinak, Kendy se správně ptá, co dálkový ovladač.
Já to pochopil tak, že to otočení klíčku otevře dveře řidiče mechanicky. Takže z toho usuzuji, že tam není napětí.
Co to dělá při otočení klíčkem ve dveřích spolujezdce?
Jinak, Kendy se správně ptá, co dálkový ovladač.
No právě proto že vím co tam mám a že se jednou za čas s Martinem vidím(na srazu)tak se do toho nehrabu.O auto strach nemám,vynddám panel rádia ahotovo.Navíc ho mám pod dvěma kamerama.A co se týče že by se někomu zachtělo s Tramvají odjet toho se taky nebojím.Pokud by to natočil tak pojede 30 vteřn,doma mi pak Tamagoči řve,zloděj o tom neví takže když bude policie rychlá chytí ho v autě.
No právě proto že vím co tam mám a že se jednou za čas s Martinem vidím(na srazu)tak se do toho nehrabu.O auto strach nemám,vynddám panel rádia ahotovo.Navíc ho mám pod dvěma kamerama.A co se týče že by se někomu zachtělo s Tramvají odjet toho se taky nebojím.Pokud by to natočil tak pojede 30 vteřn,doma mi pak Tamagoči řve,zloděj o tom neví takže když bude policie rychlá chytí ho v autě.
Se ti nedivim, že se o tramwaj nebojíš. O mou taky projevují zájem jen lopaty ve stavebninách.
Tondóóóó, poď se podívat. Von tam má kůži a rve tam pytle s betónem .
Se ti nedivim, že se o tramwaj nebojíš. O mou taky projevují zájem jen lopaty ve stavebninách.
Tondóóóó, poď se podívat. Von tam má kůži a rve tam pytle s betónem :-D.