Ahoj chtěl bych si časem dodělat palubák (pravý display) místo hodin s venkovním teploměrem. A proto bych se chtěl dotázat co vše je třeba vyměnit (teda kromě pravýho displaye a pravý páčky) a za kolik se potřebný materiál dá zhruba sehnat. Popřípadě kdyby se doma někomu něco z toho válelo rád mu pomůžu s úklidem .
Pro upřesnění bude to na 2.0i (89KW - RFZ) r.v. 1990.
Ahoj chtěl bych si časem dodělat palubák (pravý display) místo hodin s venkovním teploměrem. A proto bych se chtěl dotázat co vše je třeba vyměnit (teda kromě pravýho displaye a pravý páčky) a za kolik se potřebný materiál dá zhruba sehnat. Popřípadě kdyby se doma někomu něco z toho válelo rád mu pomůžu s úklidem ;-).
Pro upřesnění bude to na 2.0i (89KW - RFZ) r.v. 1990.
A máš zjištěno zda tam jde dodělat?Vím že jde na 2.0i 16V i na turbo,na 3L ve všech variantách a na 2.5TD.Na 2.1TD se tuším dával jen výjimečně a to až na úplně poslední modely a 2.2D ho neměla určitě.Přiznám se, že na 2.0i 8V jsem ho ještě neviděl.To ovšem neznamená, že to nejde.
A máš zjištěno zda tam jde dodělat?Vím že jde na 2.0i 16V i na turbo,na 3L ve všech variantách a na 2.5TD.Na 2.1TD se tuším dával jen výjimečně a to až na úplně poslední modely a 2.2D ho neměla určitě.Přiznám se, že na 2.0i 8V jsem ho ještě neviděl.To ovšem neznamená, že to nejde.
Záleží na tom, zda ŘJ umí dávat informaci o množství vstříknutého paliva, kterou potřebuješ pro ten palubní počítač.
Záleží na tom, zda ŘJ umí dávat informaci o množství vstříknutého paliva, kterou potřebuješ pro ten palubní počítač.
Zdravim. Jednotka Bosch MP3.1 nema vystup pro PP. Pro zajimavost se podivej co mas presne za typ. MP3.2 uz PP umela (ale je to turbo) nebo MP5.1. Frenk
Zdravim. Jednotka Bosch MP3.1 nema vystup pro PP. Pro zajimavost se podivej co mas presne za typ. MP3.2 uz PP umela (ale je to turbo) nebo MP5.1. Frenk
Také to tam nemám, pouze teploměr a hodiny. Co by to tedy obnášelo. Mám 2,5TD. Byl jsem se teď podívat na PC do X-mka a žádné MP3 ne bo MP5 jsem tam nenašel. Je tam spousta jiných čísel, ale tohle ne. Dík za odpovědi.
Také to tam nemám, pouze teploměr a hodiny. Co by to tedy obnášelo. Mám 2,5TD. Byl jsem se teď podívat na PC do X-mka a žádné MP3 ne bo MP5 jsem tam nenašel. Je tam spousta jiných čísel, ale tohle ne. Dík za odpovědi.
BOSH MPx jsou benzínové jednotky, tedy u sebe v nafťáčku takovou budeš hledat marně.
Nicméně oproti mě ti tam palubák půjde, 2.5TD ho mívaly.
BOSH MPx jsou benzínové jednotky, tedy u sebe v nafťáčku takovou budeš hledat marně.
Nicméně oproti mě ti tam palubák půjde, 2.5TD ho mívaly.