Zdravím, mám problém s cukajícím motorem na XM 2.0 CT.
Nové kabely,svíčky,filtry (vzduch i palivo).Chtěl jsem ještě zkusit vyblikat chybový kódy motoru, ale bohužel nepodařilo se mi stáhnout návod.Díky za rady
Zdravím, mám problém s cukajícím motorem na XM 2.0 CT.
Nové kabely,svíčky,filtry (vzduch i palivo).Chtěl jsem ještě zkusit vyblikat chybový kódy motoru, ale bohužel nepodařilo se mi stáhnout návod.Díky za rady
je to zpusobeno tim ze Plechr si umistil tyhle veci na svujdebilni sweb misto k nam na server jsem chtel..bohuzel dle jeho slov delal "poradek" na svejch webech a tak to musim postupne dat sem znovu tak jak to mam byt...ale myslim ze ti to nekdo posle driv ne ja se dostanu to opravit
je to zpusobeno tim ze Plechr si umistil tyhle veci na svujdebilni sweb misto k nam na server jsem chtel..bohuzel dle jeho slov delal "poradek" na svejch webech a tak to musim postupne dat sem znovu tak jak to mam byt...ale myslim ze ti to nekdo posle driv ne ja se dostanu to opravit
.link.
Tedy, je tam zabalenej ceskej navod a nemeckej s kodama...
http://uloz.to/445647/xm.zip
Tedy, je tam zabalenej ceskej navod a nemeckej s kodama...
Jen bych přidal jednu osobní zkušenost, cukal mi motor na V6, na vině byl potenciometr škrtící klapky, pomohla jeho výměna.
Jen bych přidal jednu osobní zkušenost, cukal mi motor na V6, na vině byl potenciometr škrtící klapky, pomohla jeho výměna.
Konektor připojen, zapalování zapnuto:
- napájení 2-3: U = 5V +-0,5V
- hodnoty 1-2:
-- při uvolněném plynu: U = 0,5V +- 0,1V
-- plně sešlápnutý pedál: U min. = 4,5V
-- lineární průběh hodnot mezi min a max polohou
Konektor odpojen:
- při uvolněném plynu: R = 1100 Ohm
- při plně sešlápnutém plynu: R = 2700 Ohm
(bez záruky, převzato ze servisního manuálu...)
2.0L 16V Bosch 5.1.1
konektor 3 pin:
[size=medium][font=Courier]
|__ __|
1 2 3
+ + -
[/font][/size]
Konektor připojen, zapalování zapnuto:
- napájení 2-3: U = 5V +-0,5V
- hodnoty 1-2:
-- při uvolněném plynu: U = 0,5V +- 0,1V
-- plně sešlápnutý pedál: U min. = 4,5V
-- lineární průběh hodnot mezi min a max polohou
Konektor odpojen:
- při uvolněném plynu: R = 1100 Ohm
- při plně sešlápnutém plynu: R = 2700 Ohm
(bez záruky, převzato ze servisního manuálu...)