Ahoj,neznáte někdo v Brně či okolí šikovného autoelektrikáře který rozumí XM? Nejde mi ovládání pravého zp.zrcátka a nefunguje mi přepínač intervalového stírání... - nic z toho provozu nebrání,ale rád bych měl auto v kupě... Díky.
Ahoj,neznáte někdo v Brně či okolí šikovného autoelektrikáře který rozumí XM? Nejde mi ovládání pravého zp.zrcátka a nefunguje mi přepínač intervalového stírání... - nic z toho provozu nebrání,ale rád bych měl auto v kupě... :)) Díky.
21.06.2010 16:25 -
Re: Citroen - odborník na elektro?
jestli seš trošku kutil tak s tim zrcátkem udělej to: Sundej tapicírung od dveří a rozpoj konektor od zrcátka a vypláchni kontaktolem je to takovej bílej a žlutej konektor když to nepomůže zkus se podívat na ten přepínač kterým si ovládáš zrcátko a udělej to samí výčisti a dej zpátky.
jestli seš trošku kutil tak s tim zrcátkem udělej to: Sundej tapicírung od dveří a rozpoj konektor od zrcátka a vypláchni kontaktolem je to takovej bílej a žlutej konektor když to nepomůže zkus se podívat na ten přepínač kterým si ovládáš zrcátko a udělej to samí výčisti a dej zpátky.