Zdravim, neviete mi poradit ako by som mohol alebo kde zistit kod autoradia clarion original autoradio v Citroen XM r.v. 89. pretoze odpojil som baterku a teraz odomna stale pita kod. V manuale je pisany neaky 2345 ale ked ho zadam tak stale je tam to cislo zobrazene neviete mi poradit akym tlacitkom potvrdim ten kod? aj ked si myslim ze ten kod je zly
Zdravim, neviete mi poradit ako by som mohol alebo kde zistit kod autoradia clarion original autoradio v Citroen XM r.v. 89. pretoze odpojil som baterku a teraz odomna stale pita kod. V manuale je pisany neaky 2345 ale ked ho zadam tak stale je tam to cislo zobrazene neviete mi poradit akym tlacitkom potvrdim ten kod? aj ked si myslim ze ten kod je zly :)
Cauky kód zjistíš u nějakýho maníka co dělá rádia a umí to napíchnout a zadat nový kód.
jinak kód potvrdíš stistnutím dalšího čísla 2345 a třeba 1 a napíše to znova code špatný kód,nebo security a už se musí odkódovat .u clarionu to de přes tlačítko BND podržíš a znova naskočí code nebo de to i bez coda přes bnd se spustí,ale jen na chvíli pak vypne .
Cauky kód zjistíš u nějakýho maníka co dělá rádia a umí to napíchnout a zadat nový kód.
jinak kód potvrdíš stistnutím dalšího čísla 2345 a třeba 1 a napíše to znova code špatný kód,nebo security a už se musí odkódovat .u clarionu to de přes tlačítko BND podržíš a znova naskočí code nebo de to i bez coda přes bnd se spustí,ale jen na chvíli pak vypne .
stejným jakým posouváš na další číslo. kdyby byl špatně, tak se myslím objeví zas 0000 nebo že je to špatně.
A pokud je to origo rádio z toho vozu, tak ti jej řeknou v citroenu dle VINu auta.
stejným jakým posouváš na další číslo. kdyby byl špatně, tak se myslím objeví zas 0000 nebo že je to špatně.
A pokud je to origo rádio z toho vozu, tak ti jej řeknou v citroenu dle VINu auta.