Nazdar chlapi pořebuji vědět jestli někdo má zvás zkušenosti z kontrolkou sport u Y3 2.0i 1989 při vypnutém motoru vylezu ven z vozu, jdu nakoupit apod. a když přijdu a odemknu tak při otevření dveří mi problikne kontrolka sportu. už jsem se s tím zabíval dlouho nějak mě ani nedráždí spíš mě zajímá jestli se tím někdo nesetkal kabeláž sem prolez. díky čau
Nazdar chlapi pořebuji vědět jestli někdo má zvás zkušenosti z kontrolkou sport u Y3 2.0i 1989 při vypnutém motoru vylezu ven z vozu, jdu nakoupit apod. a když přijdu a odemknu tak při otevření dveří mi problikne kontrolka sportu. už jsem se s tím zabíval dlouho nějak mě ani nedráždí spíš mě zajímá jestli se tím někdo nesetkal kabeláž sem prolez. díky čau ;-)
dodatek k dodatku dělá to jenom u řidičových dvěří, že by na sebe upozorňovala že tam je a že chce použít, perování je normal měké.
dodatek k dodatku dělá to jenom u řidičových dvěří, že by na sebe upozorňovala že tam je a že chce použít, perování je normal měké.
A funguje ti ten hydraktív vůbec? dodatek k dodatku dělá to jenom u řidičových dvěří, že by na sebe upozorňovala že tam je a že chce použít, perování je normal měké.
A funguje ti ten hydraktív vůbec?
čau chlapi prosím o raadu má se při zapnutí zapalovaní u Y4 rozsvítit kontrolka sportovního pérování u y3 to jde u y4 se mi nikdy nerozsvítila hydractiv a přepínání sport a komfort funguje normálně jen mě zaráží toto při zmáčknutí sportu kontrolka rozsvítí počítač napíše info suspension sport a ztvrdne když to vrátím zpátky tak to taky funguje v podstatě vše funguje jenom ři tom zapalování se mi to nikdy nerozsvítilo, nevíte co to je?
čau chlapi prosím o raadu má se při zapnutí zapalovaní u Y4 rozsvítit kontrolka sportovního pérování u y3 to jde u y4 se mi nikdy nerozsvítila hydractiv a přepínání sport a komfort funguje normálně jen mě zaráží toto při zmáčknutí sportu kontrolka rozsvítí počítač napíše info suspension sport a ztvrdne když to vrátím zpátky tak to taky funguje v podstatě vše funguje jenom ři tom zapalování se mi to nikdy nerozsvítilo, nevíte co to je? :palec
Čau.Rozsvítit se má.Nesvítila mi a po napíchnutí to napsalo nějakou chybu,už si ale napamatuji jakou.Po vymazání zase svítí,už od loňského léta.
Čau.Rozsvítit se má.Nesvítila mi a po napíchnutí to napsalo nějakou chybu,už si ale napamatuji jakou.Po vymazání zase svítí,už od loňského léta.
dnes jsem se dival a me tez nesviti pri zapnuti klicku, ani jsem do ted nevedel, ze ma svitit.... zrovna dnes mi prisla Lexia tak to napichnu a uvidim, jestli neco uvidim
dnes jsem se dival a me tez nesviti pri zapnuti klicku, ani jsem do ted nevedel, ze ma svitit.... zrovna dnes mi prisla Lexia tak to napichnu a uvidim, jestli neco uvidim :-)
dnes jsem se dival a me tez nesviti pri zapnuti klicku, ani jsem do ted nevedel, ze ma svitit.... zrovna dnes mi prisla Lexia tak to napichnu a uvidim, jestli neco uvidim
Gabris:Tohle je řešení.U mě to bylo způsobeno nějakou anomálií,která zůstala v paměti závad.Napíchnout,zjistit,vymyzat/vyřešit.V návodu na použití se píše,že nerozsvícení kontrolky znamená závadu a odkazují tam na značkový servis.Jelikož nehodlám sponzorovat partu koumáků,koupil jsem si Lexii.Je to pravda staré auto,ale někdy je i tam bez diag. každá rada drahá.I kdyby ti někdo sdělil přesnou příčinu,kontrolka bez vymazání z paměti závad svítit stejně nebude
Gabris:Tohle je řešení.U mě to bylo způsobeno nějakou anomálií,která zůstala v paměti závad.Napíchnout,zjistit,vymyzat/vyřešit.V návodu na použití se píše,že nerozsvícení kontrolky znamená závadu a odkazují tam na značkový servis.Jelikož nehodlám sponzorovat partu koumáků,koupil jsem si Lexii.Je to pravda staré auto,ale někdy je i tam bez diag. každá rada drahá.I kdyby ti někdo sdělil přesnou příčinu,kontrolka bez vymazání z paměti závad svítit stejně nebude;-)
díky já se jenom ptal jestli to jde vyřešit nějak jinak protože diagnostiku nemam.
díky já se jenom ptal jestli to jde vyřešit nějak jinak protože diagnostiku nemam.
Pokud nemáš diag, tak nemusíš hned jet někam, kde mají Lexii (většinou autorizáky), ale stačí dojet třeba někam na školní praxe, kde diag mají a vymazat paměť závad. Dá se i přes univerzální diagnostiku (třeba přes ESItronic aj.). Na těch školních praxích to bývá i levnější. V autorizáku Ti obvykle nasypou hodinovou sazbu (cca 750 Kč) jako diagnostiku i když to netrvá déle, než cca 15 minut.
Pokud nemáš diag, tak nemusíš hned jet někam, kde mají Lexii (většinou autorizáky), ale stačí dojet třeba někam na školní praxe, kde diag mají a vymazat paměť závad. Dá se i přes univerzální diagnostiku (třeba přes ESItronic aj.). Na těch školních praxích to bývá i levnější. V autorizáku Ti obvykle nasypou hodinovou sazbu (cca 750 Kč) jako diagnostiku i když to netrvá déle, než cca 15 minut.