Zdravím vespolek. Potřeboval bych poradit jak demontovat kastlík na baterii. V přední části je už uvolněný, ale u nádžky s LHM nevím jak na to. Šroubky nejsou vidět, tak jestli to není nějak zaklapnutý. Nerad bych něco ulomil. Je to XM r.v.96, 3l24v. Děkuji.
Zdravím vespolek. Potřeboval bych poradit jak demontovat kastlík na baterii. V přední části je už uvolněný, ale u nádžky s LHM nevím jak na to:-((((. Šroubky nejsou vidět, tak jestli to není nějak zaklapnutý. Nerad bych něco ulomil. Je to XM r.v.96, 3l24v. Děkuji.
06.09.2011 21:52 -
Re: Demontáž kastlíku na baterii
Je přišroubován ze spodu k nosníku. Viz. přiložený obrázek.
Je přišroubován ze spodu k nosníku. Viz. přiložený obrázek.
Přílohy: kaslik.jpg ( 78860b ) -
06.09.2011 22:10 -
for Dan. Děkuji za odpověď, ale odkazy se mi nechtěj otevřít. Kdyby bylo možno poslat na e-mail: tomas@unudle.cz. Píše mi to "BAD ACCESS
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/xm-session) in Unknown on line 0"
for Dan. Děkuji za odpověď, ale odkazy se mi nechtěj otevřít. Kdyby bylo možno poslat na e-mail: tomas@unudle.cz. Píše mi to "BAD ACCESS
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/xm-session) in Unknown on line 0"
14.09.2011 10:41 -