Zdravím všechny.
chtěl jsem se zeptat jestli už někdo rozdělával tuhle palubovku,potřebuju se dostat na tachometr-přestal fungovat,když bouchnu do palubky tak naskočí a zase chvilku jde,taky miněkdy padne měřák paliva,ten ale naskočí po čase sám,plovák jsem měnil a je to stejný. jestli s tím má někdo zkušenost ta díky za ni. jedná se o xm 2,5 td kombi.
Zdravím všechny.
chtěl jsem se zeptat jestli už někdo rozdělával tuhle palubovku,potřebuju se dostat na tachometr-přestal fungovat,když bouchnu do palubky tak naskočí a zase chvilku jde,taky miněkdy padne měřák paliva,ten ale naskočí po čase sám,plovák jsem měnil a je to stejný. jestli s tím má někdo zkušenost ta díky za ni. jedná se o xm 2,5 td kombi.
Zdar nikdy sem to sice nedělal ale bratři poláci maj pěkný obrazový návod. .link.
Zdar nikdy sem to sice nedělal ale bratři poláci maj pěkný obrazový návod. http://www.klub.citroen.triger.com.pl/modules/articles/article.php?id=279
Když už to budeš mít rozkuchaný tak si tam dej všude i nový žárovičky. Je na piču to rozebírat dvakrát neb pak ta palubka začne vrzat.
Když už to budeš mít rozkuchaný tak si tam dej všude i nový žárovičky. Je na piču to rozebírat dvakrát neb pak ta palubka začne vrzat.
jasně, je to opraveno,byl tam jen špatnej kontakt,aspoň myslím,zatím to jede.tak dík a zatím zdar.
jasně, je to opraveno,byl tam jen špatnej kontakt,aspoň myslím,zatím to jede.tak dík a zatím zdar.
zdar
Takže tachometr funguje a palivoměr taky,už to přede mnou měl někdo rozdělaný,je to tam všecko nějak omotaný pěnovou páskou.Byla tam jedna svorka odjištěná a povysunutá ven,tak to nemělo kontakt,ale jak jsem to dal dohromady ,tak dnes jsem nastartoval,zapnul světla a zhasly mě displeje na klimě a hodiny s teploměrem a začalo to kouřit z pod palubky.
Rozdělal jsem to při nastarovaným motoru a zase to vše fungovalo,tak jsem to tam trošku porovnal a prošel svorky a dal jsem to dohromady a pro změnu nejde vůbec kontrolka žhavení,už na to kašlu,jen doufám že je to jen ta kontrolka) Jo sháním display,ten informativní na levé straně,ten můj je nečitelnej,svítí jen pár svislejch řádků,mám sice ze starýho modelu,ale to prej nefunguje,nezkoušel jsem to.
zdar
Takže tachometr funguje a palivoměr taky,už to přede mnou měl někdo rozdělaný,je to tam všecko nějak omotaný pěnovou páskou.Byla tam jedna svorka odjištěná a povysunutá ven,tak to nemělo kontakt,ale jak jsem to dal dohromady ,tak dnes jsem nastartoval,zapnul světla a zhasly mě displeje na klimě a hodiny s teploměrem a začalo to kouřit z pod palubky.
Rozdělal jsem to při nastarovaným motoru a zase to vše fungovalo,tak jsem to tam trošku porovnal a prošel svorky a dal jsem to dohromady a pro změnu nejde vůbec kontrolka žhavení,už na to kašlu,jen doufám že je to jen ta kontrolka:-))) Jo sháním display,ten informativní na levé straně,ten můj je nečitelnej,svítí jen pár svislejch řádků,mám sice ze starýho modelu,ale to prej nefunguje,nezkoušel jsem to.
starej displej je jinačí už se to tady řeší asi 10 let máš malej přítlak pásečku na display stačí vyměnit. Měl jsem to taky a všichni ostatní též, starej displej je supr funguje po 20letech bez problému co se týče kontrolky žhavení má blbej dotyk na tištěném spoji. je to žhavení a kontrolka pásů stačí proletovat nebo to nějak přitlačit, kolikrát stačí vyndat a zandat konektor nuškodí když to něčím prostříkneš. Toď vše někde tady na serveru byl odkaz na ten pásek k displeji stačí projít starší fóra ale neboj všichni matrix.
starej displej je jinačí už se to tady řeší asi 10 let máš malej přítlak pásečku na display stačí vyměnit. Měl jsem to taky a všichni ostatní též, starej displej je supr funguje po 20letech bez problému co se týče kontrolky žhavení má blbej dotyk na tištěném spoji. je to žhavení a kontrolka pásů stačí proletovat nebo to nějak přitlačit, kolikrát stačí vyndat a zandat konektor nuškodí když to něčím prostříkneš. Toď vše někde tady na serveru byl odkaz na ten pásek k displeji stačí projít starší fóra ale neboj všichni matrix.:-):-)
.link. zde je link já jsem to koupil ale stále není čas na opravu
http://viewitem.eim.ebay.cz/Citroen-XM-Y4-Klartextanzeige-Reparatur-Leitgummi/300536127705/item zde je link já jsem to koupil ale stále není čas na opravu