muže mi někdo poradit co znamená blikající kontrolka airbeku bliká cca 5minut a pak svítí stále
muže mi někdo poradit co znamená blikající kontrolka airbeku bliká cca 5minut a pak svítí stále
Normální stav u starýho XMa. Taky mě to bliká a pak svítí a někdy je třeba klid. Nejčastěji to dělá ten vodivej kroužek ve volantu a nebo pak boční airbag v sedačce.
Mě to dělalo v sedačce řidiče a ted zase ve volantu. Ale kurňik nák se nemužu dokopat k tomu abych to opravil, tak to zatim řeší kousek černého papírku lípnutý na kontrolku airbagu.
Normální stav u starýho XMa. ;-) Taky mě to bliká a pak svítí a někdy je třeba klid. Nejčastěji to dělá ten vodivej kroužek ve volantu a nebo pak boční airbag v sedačce.
Mě to dělalo v sedačce řidiče a ted zase ve volantu. Ale kurňik nák se nemužu dokopat k tomu abych to opravil, tak to zatim řeší kousek černého papírku lípnutý na kontrolku airbagu. :-d
ahoj ja sem se s tim setkal taky a vždy mě pomohlo pouze rozpojit a prostřiknout ten spoj pod sedadly a už mě to neděla
ahoj ja sem se s tim setkal taky a vždy mě pomohlo pouze rozpojit a prostřiknout ten spoj pod sedadly a už mě to neděla :-)
Podla manualu by to mnela byt zavada airbagu. Ja ho mam vystreleny a presne tak isto mi to blika a sviti.
Podla manualu by to mnela byt zavada airbagu. Ja ho mam vystreleny a presne tak isto mi to blika a sviti.
No možností je více.
Nejjednodušší je vzít černou lihovou fixu a kontrolku začernit.
Pak je možnost nahradit buchlý airbag nákou pičičárnou která ho zblbne a bude si myslet že je tam funkční pytel.
A možná se dá i vyřadit diagnostikou.
Ale tohle bude spíš vědět hlava na to stavěná a to jest nejlépe Martin Autodiagnostik, či jinej elektrikár.
No možností je více.
Nejjednodušší je vzít černou lihovou fixu a kontrolku začernit.
Pak je možnost nahradit buchlý airbag nákou pičičárnou která ho zblbne a bude si myslet že je tam funkční pytel.
A možná se dá i vyřadit diagnostikou.
Ale tohle bude spíš vědět hlava na to stavěná a to jest nejlépe Martin Autodiagnostik, či jinej elektrikár. :-)
Ja mam tu kontrolku u prdele. Naopak, mne se to libi, jak to sviti A ked mi bude vadit, vemu manual a PRASK! Jako tucnaci v Madagaskaru 2
Ja mam tu kontrolku u prdele. Naopak, mne se to libi, jak to sviti :-d A ked mi bude vadit, vemu manual a PRASK! Jako tucnaci v Madagaskaru 2:-d