Jojo, Epicy se dávaly i do Fordu a Mercedesů, ovšem tam asi budou nějaké změny. Vím, že jsem Epica měl v Transitu 2.5TD a i v Merglech velice dobře a dlouho sloužily, ale proč u 2.1 se moc nepovedly a dělají bordel (tečou, atd.), to nemám vůbec tušení...
Taky bych si docela rád přečetl zdůvodnění, proč vrátili ve stavu rozborky...
Jojo, Epicy se dávaly i do Fordu a Mercedesů, ovšem tam asi budou nějaké změny. Vím, že jsem Epica měl v Transitu 2.5TD a i v Merglech velice dobře a dlouho sloužily, ale proč u 2.1 se moc nepovedly a dělají bordel (tečou, atd.), to nemám vůbec tušení...
Taky bych si docela rád přečetl zdůvodnění, proč vrátili ve stavu rozborky...
02.02.2013 13:54 -
Re: po vysednutí z vozu nezměkne
sveska:::ahoj to čerpadlo bylo přímo v praze,ve firme ktera se specializuje na tuto techniku.čerpadlo jsme tam odvezly a po čtrnacti dnech nam volal pan že čerpadlo je k.o že oprava 15000-a neví se jestli bude vubec fungovat tak že se mame rozhodnout jestli to chceme takže jsme samozřejme řekli že ne.tak nam donesl krabici a v ní čerpadlo rozebrane tak jsem se ptal proč ho nesložily a on že to nema cenu.takže jsem zaplatil za rozebraní čerpadla a 2x 150km tam a zpet,což jsem mohl udelat doma na koleni 4000 nekde utratit.u nas nikdo jiny na ty čerpadla není tak ho nemam komu dat at ho da do kupy,a ty hu určite daš do kupy ??to by bylo skvely,a kam bych si mel udelat vylet a dovest ti ho?jsem od dečína severní čechy,
sveska:::ahoj to čerpadlo bylo přímo v praze,ve firme ktera se specializuje na tuto techniku.čerpadlo jsme tam odvezly a po čtrnacti dnech nam volal pan že čerpadlo je k.o že oprava 15000-a neví se jestli bude vubec fungovat tak že se mame rozhodnout jestli to chceme takže jsme samozřejme řekli že ne.tak nam donesl krabici a v ní čerpadlo rozebrane tak jsem se ptal proč ho nesložily a on že to nema cenu.takže jsem zaplatil za rozebraní čerpadla a 2x 150km tam a zpet,což jsem mohl udelat doma na koleni 4000 nekde utratit.u nas nikdo jiny na ty čerpadla není tak ho nemam komu dat at ho da do kupy,a ty hu určite daš do kupy;-):-d:-o:-o:-o:-o:-o ??to by bylo skvely,a kam bych si mel udelat vylet a dovest ti ho?jsem od dečína severní čechy,
02.02.2013 14:53 -
čunas:: Máš to v poště.Takže systém pokus omyl,15 sem,15 tam.To je ta ruka trhu,podnikat může dneska kdo chce a takhle pak vypadají služby.Tady máte pane něco,co už neumíme dát dohromady a dáte nám 4000kč.
čunas:: Máš to v poště.Takže systém pokus omyl,15 sem,15 tam.To je ta ruka trhu,podnikat může dneska kdo chce a takhle pak vypadají služby.Tady máte pane něco,co už neumíme dát dohromady a dáte nám 4000kč.:nevim
02.02.2013 20:32 -
jo jenomže to je asi ta zaminka jejich vydelku,ty tedy řekneš dobře ja to platit nebudu rači si ho nechte co sním budu delat?tak dobra mi si ho nechame a ono možna čerpadlu moc nebude jen nejaka prkotina a oni pote mohou prodat jako 100%repasovane.takto mi to přijde,,ale jak jsem psal tak z vteřiny do kopce strašne to začalo hulit šedivy dym dojel jsem domu a už neblafl,
jo jenomže to je asi ta zaminka jejich vydelku,ty tedy řekneš dobře ja to platit nebudu rači si ho nechte co sním budu delat?tak dobra mi si ho nechame a ono možna čerpadlu moc nebude jen nejaka prkotina a oni pote mohou prodat jako 100%repasovane.takto mi to přijde,:nevim:nevim,ale jak jsem psal tak z vteřiny do kopce strašne to začalo hulit šedivy dym dojel jsem domu a už neblafl,
02.02.2013 22:23 -
Jo s tím souhlasím.Jenom mi není jasné,jak si někdo může nechat zaplatit za něco co neudělalTo si můžu otevřít servis,rozebrat co dokážu a až majitel přijde,tak řeknu,je to rozbitý pane,to jsem na tom zjistil a teď mi to zaplaťte
To jsme ale odbočili.Můj první problém byl podobný,s tím rozdílem,že to pak zase chvíli jelo.Tam jsem ale příčinu ještě nezjišťoval a sehnal jsem jiné čerpadlo s novými problémy
Jo s tím souhlasím.Jenom mi není jasné,jak si někdo může nechat zaplatit za něco co neudělal:-)To si můžu otevřít servis,rozebrat co dokážu a až majitel přijde,tak řeknu,je to rozbitý pane,to jsem na tom zjistil a teď mi to zaplaťte:-))
To jsme ale odbočili.Můj první problém byl podobný,s tím rozdílem,že to pak zase chvíli jelo.Tam jsem ale příčinu ještě nezjišťoval a sehnal jsem jiné čerpadlo s novými problémy:-))))
03.02.2013 10:09 -
Neboj, tohle se mi stalo taky jako asi hodně lidem. Mě to nejdřív začalo trochu cukat v částečném zatížení a když jsem za kilometr chtěl předjíždět, tak se z pod kapoty ozval zvuk, jak kdyby někdo mlátil rychle na kovadlinu, až to rezonovalo celým autem, z výfuku začaly padat brikety a bylo to... První, co mě napadlo: Ty vole, se to snad potkalo...
Neboj, tohle se mi stalo taky jako asi hodně lidem. Mě to nejdřív začalo trochu cukat v částečném zatížení a když jsem za kilometr chtěl předjíždět, tak se z pod kapoty ozval zvuk, jak kdyby někdo mlátil rychle na kovadlinu, až to rezonovalo celým autem, z výfuku začaly padat brikety a bylo to... První, co mě napadlo: Ty vole, se to snad potkalo... :nevim
03.02.2013 20:19 -
a jaky byl problem v tom čerpadle?neco hrozneho?sveska by ho skusil oživyt tak mu ho budu posílat nebo mu ho povezu jeste nevím,jo a k tomu že to auto nezmekne včera se to odehralo znova svícení do zeme a pocit že jedu pořad skopce jsem auto prudce zabrzdil a cejtim jak zadek začal brzdit a auto popolezlo dolu tak dopredu dozadu dopredu dozadu tak asi 5minut a auto tím brždením zmeklo.nemuže to tedy delat ten korektor?že napustí kule ale nepohne se na to aby je vypustil.tak mi to aspon prijde když se pak po vysednutí rozjedu je to jak motokara ne tak rychle ale tvrde...a tím jak se brždením ten zadek hybe tak to mekne pak zase ok, a po ranu jak to natočím a prudce to padne tak ta síla na to vypuštení tam asi bude,nevím jsem lajk ale podelím se o požitek.
a jaky byl problem v tom čerpadle?neco hrozneho?sveska by ho skusil oživyt tak mu ho budu posílat nebo mu ho povezu jeste nevím,jo a k tomu že to auto nezmekne včera se to odehralo znova svícení do zeme a pocit že jedu pořad skopce jsem auto prudce zabrzdil a cejtim jak zadek začal brzdit a auto popolezlo dolu tak dopredu dozadu dopredu dozadu tak asi 5minut a auto tím brždením zmeklo.nemuže to tedy delat ten korektor?že napustí kule ale nepohne se na to aby je vypustil.tak mi to aspon prijde když se pak po vysednutí rozjedu je to jak motokara ne tak rychle ale tvrde...a tím jak se brždením ten zadek hybe tak to mekne pak zase ok, a po ranu jak to natočím a prudce to padne tak ta síla na to vypuštení tam asi bude,nevím jsem lajk ale podelím se o požitek.
03.02.2013 20:58 -
V čerpadle se vyštípl čep (kterým pohybuje táhlo) z vačky předvstřiku. Takže klasicky takové zlatavé pilinky v naftovém filtru, Xemo blbě chytalo, když už chytlo, padaly z něj brikety, auto se dusilo, při přidání plynu zas ten kovový zvuk... Kontrolka "K" nesvítila.
Jinak, co se týče hydrauliky, doporučil bych zajet buď k PaMovi do Brna nebo k Hejdovi do Hradce, Ti by Ti to nejspíš nejen, že diagnostikovali, ale i rovnou opravili. Takhle od počítače se blbě soudí a abych řekl pravdu, jak na svém nemám hydractive, tak jsem tuhle závadu ani neměl a v jiných autech s hydractive jsem se s tím nesetkal a nepáral se v nich...
Může to být korektor, protipadací zámky, hydractive ventil... Klidně to může mít souvislost s prázdnými koulemi, protože to, že byl zadek vysoko resp. předek nízko (svítilo to do země), to se mi stalo, když jsem měl prázdnou centrálku (stačilo vylézt z auta a bylo to v pohodě, při více lidech v autě se mi to nestávalo), ale auto normálně pružilo, protože jak říkám, nemám hydractive. Po výměně té centrální koule už tenhle problém nezaznamenávám...
V čerpadle se vyštípl čep (kterým pohybuje táhlo) z vačky předvstřiku. Takže klasicky takové zlatavé pilinky v naftovém filtru, Xemo blbě chytalo, když už chytlo, padaly z něj brikety, auto se dusilo, při přidání plynu zas ten kovový zvuk... Kontrolka "K" nesvítila.
Jinak, co se týče hydrauliky, doporučil bych zajet buď k PaMovi do Brna nebo k Hejdovi do Hradce, Ti by Ti to nejspíš nejen, že diagnostikovali, ale i rovnou opravili. Takhle od počítače se blbě soudí a abych řekl pravdu, jak na svém nemám hydractive, tak jsem tuhle závadu ani neměl a v jiných autech s hydractive jsem se s tím nesetkal a nepáral se v nich...
Může to být korektor, protipadací zámky, hydractive ventil... Klidně to může mít souvislost s prázdnými koulemi, protože to, že byl zadek vysoko resp. předek nízko (svítilo to do země), to se mi stalo, když jsem měl prázdnou centrálku (stačilo vylézt z auta a bylo to v pohodě, při více lidech v autě se mi to nestávalo), ale auto normálně pružilo, protože jak říkám, nemám hydractive. Po výměně té centrální koule už tenhle problém nezaznamenávám...
07.02.2013 18:00 -
zdar panove dnes jsem hledal na xm zadní korektor a ani prd?nevíte kde přesne se nachazí chci ho zkusit vyčistit ale nenašel jsem ho.a ješte od podlahy jak vede to tahlo na zvedaní a zpouštení tak jestli ma byt na konci nejake pozdro?mam tam jen tyčku co vede do očka s celkem velkou vulí?jen jestli tam nema byt nejakej mezikus.díky
zdar panove dnes jsem hledal na xm zadní korektor a ani prd:nevim?nevíte kde přesne se nachazí chci ho zkusit vyčistit ale nenašel jsem ho.a ješte od podlahy jak vede to tahlo na zvedaní a zpouštení tak jestli ma byt na konci nejake pozdro?mam tam jen tyčku co vede do očka s celkem velkou vulí?jen jestli tam nema byt nejakej mezikus.díky
:-d
08.02.2013 10:10 -
Nic ve zlym, ale pokud nejsi schopen najit ani korektor, nebylo by lepsi to radeji dat do servisu? Korektor je prisroubovanej na zadni naprave a jak pises o tahlech tak ty vedou k nemu. Je to valec o prumeru cca 50 mm a delce cca 80 mm a vedou do neho i trubky.
Nic ve zlym, ale pokud nejsi schopen najit ani korektor, nebylo by lepsi to radeji dat do servisu? Korektor je prisroubovanej na zadni naprave a jak pises o tahlech tak ty vedou k nemu. Je to valec o prumeru cca 50 mm a delce cca 80 mm a vedou do neho i trubky. :)
08.02.2013 18:40 -
jo zas takovej lojza nejsem zde se človek dočte hodne na předku jsem ho nasel hned ale v zadu mi nejak unikl.pry se musí sundat vyfuk tak jsem jen nevedel jestli není schovanej nekde za.
jo zas takovej lojza nejsem zde se človek dočte hodne na předku jsem ho nasel hned ale v zadu mi nejak unikl.pry se musí sundat vyfuk tak jsem jen nevedel jestli není schovanej nekde za.
Přílohy: 2013-02-03 17.53.19.jpg ( 1339463b ) - 2013-02-03 17.53.191.jpg ( 150568b ) -