na .link. sem koukal na navod jak rozchodit otackomer a chtel sem se zeptet zdali to lze pajet normalni trafopajkou ?
ja sem vypozoroval ze kdyz auto stoji cumakem z kopce a musi bejt venku fakt vedro otackomer funguje ,ale jen do dalsiho nastartovani, skousel sem hejbat kabelama a nic nepomaha....
na http://citroeny.cz/forum/viewtopic.php?t=62 sem koukal na navod jak rozchodit otackomer a chtel sem se zeptet zdali to lze pajet normalni trafopajkou :-o ?
ja sem vypozoroval ze kdyz auto stoji cumakem z kopce a musi bejt venku fakt vedro otackomer funguje ,ale jen do dalsiho nastartovani, skousel sem hejbat kabelama a nic nepomaha....
Pokud tam nemáš očko z desítky kulatiny. tak myslím, že určitě. Ten plošňák je dost velký na to, aby ses tam s trafopájkou vešel.
Pokud tam nemáš očko z desítky kulatiny. :-D tak myslím, že určitě. Ten plošňák je dost velký na to, aby ses tam s trafopájkou vešel.
ja se spis bojim ze po prohrati udela nejaka soucastka tistaku pa pa
a budu si muset koupit "novej" picitac.
ja se spis bojim ze po prohrati udela nejaka soucastka tistaku pa pa
a budu si muset koupit "novej" picitac.
Tak jasně, že to nesmíš smažit půl hodiny. Hlavně pak ty stonohé chrobáky. Co se týká kondenzátorů a pod., tak ty to vydrží.
Tak jasně, že to nesmíš smažit půl hodiny. Hlavně pak ty stonohé chrobáky. :-D Co se týká kondenzátorů a pod., tak ty to vydrží.
V elektronice se až tak nevyznám ale vím že některý šváby nemaj trafo pájku rádi kvůli indukci na hrotu.Tak jestli ti už třeba nepodali ruku po tom propájení :-?
V elektronice se až tak nevyznám ale vím že některý šváby nemaj trafo pájku rádi kvůli indukci na hrotu.Tak jestli ti už třeba nepodali ruku po tom propájení :-?
do svaba sem trafopajkou nesel, bude to nekde jinde, jak sem jiz psal funfuje to obcas zvlaste kdyz auto stoji pri startu cumakem hodne z kopce. navic mam v motoru strasnej zmatek vsude se tam valej nezapojene konektory pod vrstvou oleje a prachu proste hnus. mozna se najde na srazu nekdo informovanej o zapojeni a pozna kterej kabel to je.zavada to nastesti neni fatalni a moc mi to nevadi.
do svaba sem trafopajkou nesel, bude to nekde jinde, jak sem jiz psal funfuje to obcas zvlaste kdyz auto stoji pri startu cumakem hodne z kopce. navic mam v motoru strasnej zmatek vsude se tam valej nezapojene konektory pod vrstvou oleje a prachu proste hnus. mozna se najde na srazu nekdo informovanej o zapojeni a pozna kterej kabel to je.zavada to nastesti neni fatalni a moc mi to nevadi.
Možná jsem to někde přehlídl, ale co máš za typ auta? Jo a jen tak ze zvědavosti se zeptám, které to je to město negercity? A taky píšeš o srazu, chystáš se tam?
Možná jsem to někde přehlídl, ale co máš za typ auta? Jo a jen tak ze zvědavosti se zeptám, které to je to město negercity? A taky píšeš o srazu, chystáš se tam?
jasne jsou to cernosice :lol:
mam 2.1td. Rok vyroby 89 ale tim si nejsem uplne jistej, puvodne udajne automat tet manual, zbastlenost strasna.
kupoval sem to hlavne kuli papirum je tam napasno
"obnoveno vin nahradni technologii" 8-)
sraz bohuzel muzu dat jen v kandaharu .link. dal to nedojede
jasne jsou to cernosice :lol:
mam 2.1td. Rok vyroby 89 ale tim si nejsem uplne jistej, puvodne udajne automat tet manual, zbastlenost strasna.
kupoval sem to hlavne kuli papirum je tam napasno
"obnoveno vin nahradni technologii" 8-)
sraz bohuzel muzu dat jen v kandaharu
http://xm.citroen-club.eu/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=23&forum=4, dal to nedojede :)