Ahoj, nemá někdo na prodej funkční textový display na nový model? Ten můj už se nadá přečíst...
Ahoj, nemá někdo na prodej funkční textový display na nový model? Ten můj už se nadá přečíst...
14.06.2006 02:04 -
Re: Textový display - nový model
Pokud vím, tak existuje pár kontaktů na lidi, kteří ho prý dokážou opravit. Vlastní zkušenost mám zatím takovou, že na jeden opravený displej zrovna čekám. Jestli se ale dočkám, to nevím. Jinak občas displeje mívá pan Štika z Plzně. No a kdyby náhodou jsi chtěl nový, tak ceny se pohybují od 7 000 Kč ve Francii ( plus dovoz ), přes 11 000 Kč od neautorizovaných servisů po skoro 20 000 v autorizovaném servisu Citroen.
To se těch pár písmenek ale pěkně prodraží, co?
Pokud vím, tak existuje pár kontaktů na lidi, kteří ho prý dokážou opravit. Vlastní zkušenost mám zatím takovou, že na jeden opravený displej zrovna čekám. Jestli se ale dočkám, to nevím. :-) Jinak občas displeje mívá pan Štika z Plzně. No a kdyby náhodou jsi chtěl nový, tak ceny se pohybují od 7 000 Kč ve Francii ( plus dovoz ), přes 11 000 Kč od neautorizovaných servisů po skoro 20 000 v autorizovaném servisu Citroen.
To se těch pár písmenek ale pěkně prodraží, co? :-)
15.06.2006 06:09 -
Re: Textový display - nový model
Dík za info. Nechával jsem si to opravovat na doporučení u nějakejch autoelektrikářů v Motole, ale dopředu mě varovali, že je to tak 50 na 50 a bez záruky. Po 14 dnech to začalo ukazovat ještě větší kulový než před opravou, ne druhou stranu ke cti výše zmíněných opravářů musím doplnit, že bez diskuzí vrátili peníze. Nový display mi před léty nabízeli za 15.000 v aut. servisu s poznámkou, že se vyrábějí někde ve Španělsku a že po pár cyklech sluníčko/mráz zřejmě dopadnou stejně.
Dík za info. Nechával jsem si to opravovat na doporučení u nějakejch autoelektrikářů v Motole, ale dopředu mě varovali, že je to tak 50 na 50 a bez záruky. Po 14 dnech to začalo ukazovat ještě větší kulový než před opravou, ne druhou stranu ke cti výše zmíněných opravářů musím doplnit, že bez diskuzí vrátili peníze. Nový display mi před léty nabízeli za 15.000 v aut. servisu s poznámkou, že se vyrábějí někde ve Španělsku a že po pár cyklech sluníčko/mráz zřejmě dopadnou stejně.