Zdravím všechny v tom horku jsem zjistil, klima je dofouknutá
a nespíná vyšíí rychlost ventilátoru a odepne se kompresor.
Které relátko to asi dělá, plynový spináč u filtru klimy je v
pořádku vyměnil jsem ho za jiný a je to stále stejné.
Zdravím všechny v tom horku jsem zjistil, klima je dofouknutá
a nespíná vyšíí rychlost ventilátoru a odepne se kompresor.
Které relátko to asi dělá, plynový spináč u filtru klimy je v
pořádku vyměnil jsem ho za jiný a je to stále stejné.
16.06.2006 08:40 -
Re: nespíná větší rychlost ventilátoru
A jakou máš při tom teplotu vody? U V6 se spouští druhá rychlost až při 110 a klima odpojuje při 112°C. Pokud máš teplotu normální, tak by to taky mohl dělat jeden z Bitronů pod kaslíkem.
A jakou máš při tom teplotu vody? U V6 se spouští druhá rychlost až při 110 a klima odpojuje při 112°C. Pokud máš teplotu normální, tak by to taky mohl dělat jeden z Bitronů pod kaslíkem.
16.06.2006 08:51 -
Prosím tě jen mi nastiň kde to asi je mám rozdělaný treninkový vůz a tam bych to našel.Chová se to tak ,že při
plně zahřátém autě zapnu klimu vypínačem a asi za 10 sec.
mi odskočí spojka u kompresoru.Nějaké relátko u počítače
nebo u světel to není ?
Co ten bitron má za funkci? Je jich těch vetřelců tam více ?
Prosím tě jen mi nastiň kde to asi je mám rozdělaný treninkový vůz a tam bych to našel.Chová se to tak ,že při
plně zahřátém autě zapnu klimu vypínačem a asi za 10 sec.
mi odskočí spojka u kompresoru.Nějaké relátko u počítače
nebo u světel to není ?
Co ten bitron má za funkci? Je jich těch vetřelců tam více ?
16.06.2006 11:16 -
Taky by to mohl vypinat vysoky tlak v klimatizaci , nedali tam moc chladiva?
Taky by to mohl vypinat vysoky tlak v klimatizaci , nedali tam moc chladiva?
17.06.2006 05:40 -
To je zajímavé, docela by mě zajímalo, jak by se to chovalo v případě velkého tlaku? Nevypínal by spíš přímo kompresor klimy?
To je zajímavé, docela by mě zajímalo, jak by se to chovalo v případě velkého tlaku? Nevypínal by spíš přímo kompresor klimy?
17.06.2006 07:15 -
Na jaře klima fungovala naprosto normálně .Nyní přestala
tak jsem pozval chlad'aře ten to napojil a řekl plyn nechybí
vše v pořádku nespíná vyšší rychlost ventilátoru a odešel.
Ještě jsem to zkusil nyní ráno kdy je auto studené,kompresor
běží 10sec. a odepne se.A tak to dělá i při plně zahřátém motoru v autě 40st.
13,50hod
Vyměnil jsem raději oba bitrony nic.Mám zapnutou klimu bez motoru,
spínačem zapnu klíček spojka u kompresoru sepne a ihned
odskočí.Když nastartuji spojka od kompresoru odskočí za 10sec.To musí dělat nějaké vadné relé. ale již nevím na co sáhnout.Nebo to dělá klimová elektronika ve voze.Snímací
ventilátorek u zpět.zrcátka běží.
Na jaře klima fungovala naprosto normálně .Nyní přestala
tak jsem pozval chlad'aře ten to napojil a řekl plyn nechybí
vše v pořádku nespíná vyšší rychlost ventilátoru a odešel.
Ještě jsem to zkusil nyní ráno kdy je auto studené,kompresor
běží 10sec. a odepne se.A tak to dělá i při plně zahřátém motoru v autě 40st.
13,50hod
Vyměnil jsem raději oba bitrony nic.Mám zapnutou klimu bez motoru,
spínačem zapnu klíček spojka u kompresoru sepne a ihned
odskočí.Když nastartuji spojka od kompresoru odskočí za 10sec.To musí dělat nějaké vadné relé. ale již nevím na co sáhnout.Nebo to dělá klimová elektronika ve voze.Snímací
ventilátorek u zpět.zrcátka běží.
18.06.2006 11:21 -
Pro Plechr: vzdyt pise ze mu vypina kompresor. Kdyz bude vysoky tlak tak cidlo rozepne spojku kompresoru. čiste teoreticky by se to mohlo stat pri zapnute klimatizaci a dlouhodobem stani na miste.
Pro Plechr: vzdyt pise ze mu vypina kompresor. Kdyz bude vysoky tlak tak cidlo rozepne spojku kompresoru. čiste teoreticky by se to mohlo stat pri zapnute klimatizaci a dlouhodobem stani na miste.
19.06.2006 07:09 -
Jo, jasně , já to bral podle názvu, že nespíná ventilátor. Podle mě by to mohlo dělat právě to čidlo tlaku chladiva. Pokud teda tam vážně není toho chladiva moc. A nebo je chladící systém někde za kompresorem a čidlem ucpaný. Čistě teoreticky.
Jo, jasně :-) , já to bral podle názvu, že nespíná ventilátor. Podle mě by to mohlo dělat právě to čidlo tlaku chladiva. Pokud teda tam vážně není toho chladiva moc. A nebo je chladící systém někde za kompresorem a čidlem ucpaný. Čistě teoreticky.
19.06.2006 07:28 -
Je to opravené po všech výměnách všeho jsem kompresor
zapnul natvrdo klima začla chladit ptom jsem připojil zpět
relátko a byla funkce.Relátko které zpíná kompresor klimy je na pravé straně při pohledu zepředu u počítačů.
Je to opravené po všech výměnách všeho jsem kompresor
zapnul natvrdo klima začla chladit ptom jsem připojil zpět
relátko a byla funkce.Relátko které zpíná kompresor klimy je na pravé straně při pohledu zepředu u počítačů.
22.06.2006 11:11 -
Tak tak, mě to taky dělalo to relátko...klima nechodila, nebo podobně jako tobě a v Elsamu mi zjistili, že to relátko tam mám jiný ...asi si někdo myslel, že jsou všechny stejný .
Pak asi po půl roce to začalo zase blbnout, ale to bylo špatnými kontakty na zásuvce k relátku.
Tak tak, mě to taky dělalo to relátko...klima nechodila, nebo podobně jako tobě a v Elsamu mi zjistili, že to relátko tam mám jiný :-o ...asi si někdo myslel, že jsou všechny stejný :-D .
Pak asi po půl roce to začalo zase blbnout, ale to bylo špatnými kontakty na zásuvce k relátku.