No, vzhledem k tomu, že už sis s tou spínačkou užil svoje, tak bych neváhal a jako první jí vyměnil. Pak bych teprve řešil případné problémy. Ono jich ale po výměně moc nebude. Řekl bych že i teď je na vině spínačka.
No, vzhledem k tomu, že už sis s tou spínačkou užil svoje, tak bych neváhal a jako první jí vyměnil. Pak bych teprve řešil případné problémy. Ono jich ale po výměně moc nebude. Řekl bych že i teď je na vině spínačka.
Jojo, já bych jí vyměnil, ale momentálně není ani na vrakáči . Navíc auto prodávám a zítra si pro něho má přijet zájemce, který si snad přiveze svoji spínačku, takže ji namontujeme, ale nerad bych se pak dočkal překvapení v podobě z poloviny nefunkčního auta ... to bych ho pak asi neprodal :-x
Jojo, já bych jí vyměnil, ale momentálně není ani na vrakáči :-(. Navíc auto prodávám a zítra si pro něho má přijet zájemce, který si snad přiveze svoji spínačku, takže ji namontujeme, ale nerad bych se pak dočkal překvapení v podobě z poloviny nefunkčního auta ... to bych ho pak asi neprodal :-x
Pro Kendyho: No snad jo, protože ten alternátor je od Tebe . Kontrolka dobíjení teď sice pořád svítí, ale snad to všechno opravdu bude jen tou spínačkou ...
Pro Kendyho: No snad jo, protože ten alternátor je od Tebe ;-). Kontrolka dobíjení teď sice pořád svítí, ale snad to všechno opravdu bude jen tou spínačkou ...
Ten altík stopro fungoval a pochybuju že by přestal jen kvůli tomu že ležel půl roku v garáži. Hlavně že máš správné napětí na baterce. Taky bych sázel na tu spínačku.
Ten altík stopro fungoval a pochybuju že by přestal jen kvůli tomu že ležel půl roku v garáži. Hlavně že máš správné napětí na baterce. Taky bych sázel na tu spínačku.
Abych nezapomněl - spínačku jsem sehnal, vyměnil a opravdu to měla na svědomí ona ... auto už zase jezdí .
Abych nezapomněl - spínačku jsem sehnal, vyměnil a opravdu to měla na svědomí ona ... auto už zase jezdí :-).