Jestli někdo vlastníte tohle čidlo a chcete jej zpěněžit,měl bych zájem.Co třeba na srazu.
Jestli někdo vlastníte tohle čidlo a chcete jej zpěněžit,měl bych zájem.Co třeba na srazu.
Na nový model bude asi jiný než na starý co? Každopádně být tebou bych ještě kdyžtak zkusil ustříhnout dráty kousek za čidlem a změřit odpor čidla potom. Dost často bývají přelámaný v těch gumovejch průchodkách....
Na nový model bude asi jiný než na starý co? Každopádně být tebou bych ještě kdyžtak zkusil ustříhnout dráty kousek za čidlem a změřit odpor čidla potom. Dost často bývají přelámaný v těch gumovejch průchodkách....
Zkoušel jsi volat Machovi? Ten má v poslední době zásobu XM. Třeba se nějaké u něj najde.
Zkoušel jsi volat Machovi? :-) Ten má v poslední době zásobu XM. :-) Třeba se nějaké u něj najde.
Kenďuchu,doufam že jsi na mě nezapoměl s tím čidlem ABS!!!Koukej ho vzít!!!Beru ty zadní ložiska 8-)
Kenďuchu,doufam že jsi na mě nezapoměl s tím čidlem ABS!!!Koukej ho vzít!!!Beru ty zadní ložiska 8-)
Zadní ložiska už tahat nemusíš, už jsem nějaké jeté splašil a vyměnil. Ale určo je nevyhazuj. Nevím za jak dlouho je při provozu na těch 8" R17 ATSech budu potřebovat :lol: Jinak na to čidlo ABS snad nezapomenu a když jo tak po něm kouknem než nám udělají stejky nebo kolínka Mňam, mňam....
Zadní ložiska už tahat nemusíš, už jsem nějaké jeté splašil a vyměnil. Ale určo je nevyhazuj. Nevím za jak dlouho je při provozu na těch 8" R17 ATSech budu potřebovat :lol: Jinak na to čidlo ABS snad nezapomenu a když jo tak po něm kouknem než nám udělají stejky nebo kolínka :-D Mňam, mňam....