Zdar mám dva problémy.
ad 1) auto stále kúri, akokolvek potočím ovladanie kúrenia, teplota sa mení len slabo, nikdy úplne na studený vzduch, stále ide horúci.Potenciometer chodí, ovládač kurenia nieje v strede zlomený.
ad 2) nejde otáčkomer, aká býva najčastejšia chyba, aby som nerozobral zbytočne pol auta.
Je to 2,1TD r.v.93 dík
Zdar mám dva problémy.
ad 1) auto stále kúri, akokolvek potočím ovladanie kúrenia, teplota sa mení len slabo, nikdy úplne na studený vzduch, stále ide horúci.Potenciometer chodí, ovládač kurenia nieje v strede zlomený.
ad 2) nejde otáčkomer, aká býva najčastejšia chyba, aby som nerozobral zbytočne pol auta.
Je to 2,1TD r.v.93 dík
u toho topeni se koukni na servomotorek nataceni mixu teploty...
u otackomeru je to na 90% v ridici jednotce pro egr- studenaky
u toho topeni se koukni na servomotorek nataceni mixu teploty...
u otackomeru je to na 90% v ridici jednotce pro egr- studenaky
Servo motorek mali už len tie nové modely nie???
ak sa mýlim kde ho nájdem???
Myslíš studený spoj na konektore RJ???
Servo motorek mali už len tie nové modely nie???
ak sa mýlim kde ho nájdem???
Myslíš studený spoj na konektore RJ???
no mas v kastliku jen tri..jedna je ABS,druha Hydroactiv a treti egr otackomer
no mas v kastliku jen tri..jedna je ABS,druha Hydroactiv a treti egr otackomer
Někdy stačí proletovat, někdy to nepomůže a musí se vyměnit. Pardón že odbočím, ale zajímalo by mě jak funguje otáčkoměr u mě. Původně ten motor EGR měl. Teď nemá EGR ventil, ani EGR ECU, zůstala tam jen vývěva a otáčkoměr funguje...
Někdy stačí proletovat, někdy to nepomůže a musí se vyměnit. Pardón že odbočím, ale zajímalo by mě jak funguje otáčkoměr u mě. Původně ten motor EGR měl. Teď nemá EGR ventil, ani EGR ECU, zůstala tam jen vývěva a otáčkoměr funguje...
Ale čidlo tam zůstalo, ne? Jinak je taky dobrým zdrojem otáček alternátor .
Ale čidlo tam zůstalo, ne? Jinak je taky dobrým zdrojem otáček alternátor ;-) .
Kúrenie opravené, vôbec tam nebol ten servo motorček, a otáčkomer stále nejde ani po výmene EGR./nemám síce istotu že to EGR čo som tam dal je dobré/.
Kúrenie opravené, vôbec tam nebol ten servo motorček, a otáčkomer stále nejde ani po výmene EGR./nemám síce istotu že to EGR čo som tam dal je dobré/.
Už som opravil aj otáčkomer, preletoval som na novo kondenzátory na plošáku v EGR jednotke a jede
Už som opravil aj otáčkomer, preletoval som na novo kondenzátory na plošáku v EGR jednotke a jede ;)