Tak mi teď v létě přestal fungovat ventilátor. Pokud je vnitřek auta "studený" tak je všechno tak jak má byt a funguje normálně, včetně regulace otáček. Pokud se ale zahřeje tak nefunguje vůbec nic. V konektorech u ventilátoru to (asi) není a hrubá poklepová síla přímo na ventilátor taky nepomáhá. Nevíte někdo kde hledat? (PS motorek ve stropě funguje)
Tak mi teď v létě přestal fungovat ventilátor. Pokud je vnitřek auta "studený" tak je všechno tak jak má byt a funguje normálně, včetně regulace otáček. Pokud se ale zahřeje tak nefunguje vůbec nic. V konektorech u ventilátoru to (asi) není a hrubá poklepová síla přímo na ventilátor taky nepomáhá. Nevíte někdo kde hledat? (PS motorek ve stropě funguje)
Žeby.. Tak toho sem se obával. Jak se tam v tom vedru a s mojim velkým břichem budu vrtat..
Žeby.. Tak toho sem se obával. Jak se tam v tom vedru a s mojim velkým břichem budu vrtat.. :)
Ještě mně tak napadá, že to bude asi někde před tím, protože necvakne ani relé na nejvyšší rychlost..
Ještě mně tak napadá, že to bude asi někde před tím, protože necvakne ani relé na nejvyšší rychlost.. :(