Ahoj všichni.
Jako naprosto čerstvý majitel mám "děsný" problém.
Rád bych změnil kód imobilizéru, ale nevím jak.
Odkaz na manuál je fajn, ale manuál mám jen v němčině a tou vůbec nevládnu. Hledání ve forech ani google nepomohly...
Předem díky!
Ahoj všichni.
Jako naprosto čerstvý majitel mám "děsný" problém.
Rád bych změnil kód imobilizéru, ale nevím jak.
Odkaz na manuál je fajn, ale manuál mám jen v němčině a tou vůbec nevládnu. Hledání ve forech ani google nepomohly...
Předem díky!
01.11.2007 02:09 -
Re: Změna kódu imobilizéru (PIN)
Tak to je HODNOTNÝ odkaz na manuál, protože na www.citroen.cz mne skutečně hledat ani ve snu nenapadlo. Teď se dočtu mnohem víc věcí, než jen ten imobil
Díky!
Tak to je HODNOTNÝ odkaz na manuál, protože na www.citroen.cz mne skutečně hledat ani ve snu nenapadlo. Teď se dočtu mnohem víc věcí, než jen ten imobil ;-)
Díky! ;-)
01.11.2007 12:54 -
Myslím že na oficiálních stránkách citroen.cz je ke stažení manulál XM v češtině a tam je to popsaný.
Myslím že na oficiálních stránkách citroen.cz je ke stažení manulál XM v češtině a tam je to popsaný.
10.01.2008 05:23 -
Zapni zapalovani .... zadej normalne stary kod ... stikni tlacitko C ... zadej novy 4-ciselny kod .... potvrd stiskem tlacitka C.
Pokud jsi to udelal spravne, tak ti 4x blikne zelena LED a pipne to.
Zapni zapalovani .... zadej normalne stary kod ... stikni tlacitko C ... zadej novy 4-ciselny kod .... potvrd stiskem tlacitka C.
Pokud jsi to udelal spravne, tak ti 4x blikne zelena LED a pipne to.