Tak už mám konečně xenony, a je to super.
Jen to má malou chybu - nechodí mi dálkový a tím pádem nemůžu zdravit další XMkáře. Zřejmě to bude nějaký relé, ale za světlama to neni asi žádný, ty jsem zkoušel. A když zapnu dálkový, tak nemám napětí ani na pojistkách
Neví někdo, kde hledat chybu?
Jo, je to new model.
Tak už mám konečně xenony, a je to super.
Jen to má malou chybu - nechodí mi dálkový a tím pádem nemůžu zdravit další XMkáře. Zřejmě to bude nějaký relé, ale za světlama to neni asi žádný, ty jsem zkoušel. A když zapnu dálkový, tak nemám napětí ani na pojistkách :-(
Neví někdo, kde hledat chybu?
Jo, je to new model.
Mno když si k tomu zase nedáš dalších deset dvanáctek Plzeňského jako posledně tak to moje konto snad unese Stačí říct kdy 8-)
Mno když si k tomu zase nedáš dalších deset dvanáctek Plzeňského jako posledně tak to moje konto snad unese :-D Stačí říct kdy 8-)
A co se obrátit na toho, kdo Ti to dělal. Nejspíš něco odpojil a takhle to dopadlo.
A co se obrátit na toho, kdo Ti to dělal. Nejspíš něco odpojil a takhle to dopadlo.
Hele, Kendy, Ty ale umíš Lennona provokovat. Jen aby Ti to na srazu nevrátil nějakým záškodnickým vytažením relátka z dálkových světel. Závist je mocná.
Hele, Kendy, Ty ale umíš Lennona provokovat. :-D Jen aby Ti to na srazu nevrátil nějakým záškodnickým vytažením relátka z dálkových světel. Závist je mocná. :-D
A hlásil se k čemu? Nedělal jsi náhodou ty xenony Ty? To v tom případě od Tebe nebylo ale vůbec hezké, odpojit Lennonovi dálková světla.
A hlásil se k čemu? Nedělal jsi náhodou ty xenony Ty? To v tom případě od Tebe nebylo ale vůbec hezké, odpojit Lennonovi dálková světla. :-D
to Jarda - na přepínači neměřil, ale vzhledem k tomu, že mi svítí kontrolka dálkovek, tak to bude asi někde dál?
to Kendy: to víš, že ty Plzně polknu, ale za Tvojí námahu si je zaplatim sám
to Jarda - na přepínači neměřil, ale vzhledem k tomu, že mi svítí kontrolka dálkovek, tak to bude asi někde dál?
to Kendy: to víš, že ty Plzně polknu, ale za Tvojí námahu si je zaplatim sám :-D
Jo přesně tak....ty xeny jsem dělal .A jak to bylo....Mýmy ústy se Vám náš ústav co nejsrdečněji omlouvá k této polituvánihodné situaci, která se nám stává maximálně jednou za deset let. Já bych to nechal na sraz, bude tam na to čas i dost mozků a to by bylo aby jsme na to nepřišli...
Jo přesně tak....ty xeny jsem dělal :-D .A jak to bylo....Mýmy ústy se Vám náš ústav co nejsrdečněji omlouvá k této polituvánihodné situaci, která se nám stává maximálně jednou za deset let. :-D Já bych to nechal na sraz, bude tam na to čas i dost mozků a to by bylo aby jsme na to nepřišli...
Jako omluvu přijmu grilované koleno v jedné restauraci nalézající-se v obci Hýskov 8-)
Jako omluvu přijmu grilované koleno v jedné restauraci nalézající-se v obci Hýskov 8-)
Hm nedíval jsem se jak je to zapojené, jen když jsem měl rozdělanou palubovku s přepínači mlhovek, výstr. trojuhelník atd. Tak vím že na kontrolku vedli dva tenké dráty zvlášt. tak jestli to není uděláné že to spíná jeden přepínač, ale se dvěma kontakty, zvlášt kontrolka a zvlášt relé. Ale to jen hádám. Já bych začal odzačátku odpřepínače jestli spíná jak má..
Hm nedíval jsem se jak je to zapojené, jen když jsem měl rozdělanou palubovku s přepínači mlhovek, výstr. trojuhelník atd. Tak vím že na kontrolku vedli dva tenké dráty zvlášt. tak jestli to není uděláné že to spíná jeden přepínač, ale se dvěma kontakty, zvlášt kontrolka a zvlášt relé. Ale to jen hádám. Já bych začal odzačátku odpřepínače jestli spíná jak má..
dovolím si podořit toto tvrzení, bo když mi nesepne relé na tlumené světla a tlumená nesvítí tak mi stejne kontrolka svítí, stejně jako u mlhovek, ony měli přestříhnuté dráty a přesto kontrola tvrdila že svítí
dovolím si podořit toto tvrzení, bo když mi nesepne relé na tlumené světla a tlumená nesvítí tak mi stejne kontrolka svítí, stejně jako u mlhovek, ony měli přestříhnuté dráty a přesto kontrola tvrdila že svítí :-D
Zní to logicky - když neni napětí ani na pojistce a předtim dálky svítily, tak by to mohla být ta páčka nebo relé. Na srazu na to se mnou snad někdo mrkne.
Už mě to štve, že nemůžu zdravit XMáky.
Zní to logicky - když neni napětí ani na pojistce a předtim dálky svítily, tak by to mohla být ta páčka nebo relé. Na srazu na to se mnou snad někdo mrkne.
Už mě to štve, že nemůžu zdravit XMáky.
Tak už mršky svítí
Jak jsme s Kendym dělali ty xenony, tak jsme (no možná spíš já) nechtěně povolili konektor za PP světlem, který se dotahuje tou velkou matkou. Když jsem to včera prolejzal a zkoušel relátka, tak mě to napadlo zkusit dotáhnout a HURÁ, už to svítí. 8-)
Tak už mršky svítí :-)
Jak jsme s Kendym dělali ty xenony, tak jsme (no možná spíš já) nechtěně povolili konektor za PP světlem, který se dotahuje tou velkou matkou. Když jsem to včera prolejzal a zkoušel relátka, tak mě to napadlo zkusit dotáhnout a HURÁ, už to svítí. :-D 8-) :-o