Co ti ta jednotka hlásí? ABS out of use? O jiné hlášce, kterou by jednotka dokázala v souvislosti s ABS zobrazit nevím. A to pouze znamená, že ABS je mimo provoz. Nečastější příčina: oxidace na kontaktech konektorů u čidel. Méně častá příčina: Oxidace na kontaktech konektoru u jednotky ABS.
Co ti ta jednotka hlásí? ABS out of use? O jiné hlášce, kterou by jednotka dokázala v souvislosti s ABS zobrazit nevím. A to pouze znamená, že ABS je mimo provoz. Nečastější příčina: oxidace na kontaktech konektorů u čidel. Méně častá příčina: Oxidace na kontaktech konektoru u jednotky ABS.
Mno jen aby jeden nemluvil o voze a druhý o koze. Jde o to zda se bavíme o hlášce na palubovce nebo o tom co jednotka hlásí při diagnostice.....
Mno jen aby jeden nemluvil o voze a druhý o koze. Jde o to zda se bavíme o hlášce na palubovce nebo o tom co jednotka hlásí při diagnostice.....
Zdravím, na displeji je klasické ABS out of use. Nechal jsem si vyblikat zavady a jedine co tam zustala tak bylo rele ABS, proto se ptam kde je
Zdravím, na displeji je klasické ABS out of use. Nechal jsem si vyblikat zavady a jedine co tam zustala tak bylo rele ABS, proto se ptam kde je :)
Relé je přivařený a zavařený na bloku ABS. Ale mě to dělalo to stejný když byl zaoxid. konektror k tomu bloku asi až na po 6 se mi to povedlo vyčistit.
Relé je přivařený a zavařený na bloku ABS. Ale mě to dělalo to stejný když byl zaoxid. konektror k tomu bloku asi až na po 6 se mi to povedlo vyčistit.
A safra, diky za radu. Zkusim procistit kontakty jak na samotnym rele tak na jednotce. Jeste kdyby mi nekdo mohl poradit kde najdu ten blok abs, to vite, zacatecnik
A safra, diky za radu. Zkusim procistit kontakty jak na samotnym rele tak na jednotce. Jeste kdyby mi nekdo mohl poradit kde najdu ten blok abs, to vite, zacatecnik :)