Potřeboval bych poradit s výměnou autorádia. V autě mám neoriginální , které chci vyměni za orig. Každé je ale chráněné kódem. Lze vůbec vyměnit rádio z jiného xm do mého aniž by to vyžadovalo odblokování v citroenu? Určitě bude i problém s kabeláží?! Ten hypermoderní bazmek je asi přes euro konektor. Starší rádia mají ale kabelů jak řídicí pult velína J.E.Temelín :idea: Má s touto výměnou někdo zkušenosti? Kde mohu sehnat návod k obsluze origi. autorádia? Na fóru jsem to nenašel, ale možná že jsem to jen přehlédl. Děkuji předem všem za pomoc.
Potřeboval bych poradit s výměnou autorádia. V autě mám neoriginální , které chci vyměni za orig. Každé je ale chráněné kódem. Lze vůbec vyměnit rádio z jiného xm do mého aniž by to vyžadovalo odblokování v citroenu? Určitě bude i problém s kabeláží?! Ten hypermoderní bazmek je asi přes euro konektor. Starší rádia mají ale kabelů jak řídicí pult velína J.E.Temelín :idea: Má s touto výměnou někdo zkušenosti? Kde mohu sehnat návod k obsluze origi. autorádia? Na fóru jsem to nenašel, ale možná že jsem to jen přehlédl. Děkuji předem všem za pomoc.
vymenit u xm muzes co chces..odblokovavat nemusis v citroenu
staci mit kod radia..ten je naporad
vymenit u xm muzes co chces..odblokovavat nemusis v citroenu
staci mit kod radia..ten je naporad
Děkuji za echo! Neporadil by jste mi kde mohu sehnat návod k obsluze originálního autorádia citroen? Na stránkách citroenu nic bohužel není. Děkuji Vám i ostatním za pomoc.
Děkuji za echo! Neporadil by jste mi kde mohu sehnat návod k obsluze originálního autorádia citroen? Na stránkách citroenu nic bohužel není. Děkuji Vám i ostatním za pomoc.
Typ autorádia je : PU9427A a bohužel k němu nebyl návod na ovládání. Koupil jsem ho od bobra, je to z modelu Y3. Já mám Y4 , ale údajně to nevadí. A stejně budu muset předělat komplet elektriku, protože ten exot co to prodal tam patrně nacpal passatovské rádio!!!
Typ autorádia je : PU9427A a bohužel k němu nebyl návod na ovládání. Koupil jsem ho od bobra, je to z modelu Y3. Já mám Y4 , ale údajně to nevadí. A stejně budu muset předělat komplet elektriku, protože ten exot co to prodal tam patrně nacpal passatovské rádio!!! :-o
No ono to už nebude třeba, protože Xmko prodávám, ale i tak děkuju za pomoc!!!
No ono to už nebude třeba, protože Xmko prodávám, ale i tak děkuju za pomoc!!!
Bohužel jsem návod na XM, ve kterém byly i návody na rádia v němčině, prodal současně s autem, tak už nepomůžu.
Bohužel jsem návod na XM, ve kterém byly i návody na rádia v němčině, prodal současně s autem, tak už nepomůžu.