Nemáte někdo tušení kam se podívat když mi nejdou zrcátka? Vytápění funguje, ale ať mačkám ty čudlíky sebevíc , tak se ne ne hnout . Zatím to teda nepotřebuju - mám je nastavený , tak že mi to vyhovuje, ale co až začnu za pár let "růst do země" ? :lol:
Nemáte někdo tušení kam se podívat když mi nejdou zrcátka? Vytápění funguje, ale ať mačkám ty čudlíky sebevíc , tak se ne ne hnout :-). Zatím to teda nepotřebuju - mám je nastavený , tak že mi to vyhovuje, ale co až začnu za pár let "růst do země" ? :lol:
27.01.2009 12:06 -
Re: nejde mi hýbat se zrcátky ...
No, asi bych začal vyčištěním toho přepínače, který zrcátka ovládá. Prach vlhkost a drobky od rohlíků, když se za jízdy člověk věnuje svačině...to všechno dokáže na kontaktech udělat divy.
Taky bych změřil, jestli na ten ovladač jde napětí.
No, asi bych začal vyčištěním toho přepínače, který zrcátka ovládá. Prach vlhkost a drobky od rohlíků, když se za jízdy člověk věnuje svačině...to všechno dokáže na kontaktech udělat divy.
Taky bych změřil, jestli na ten ovladač jde napětí.
30.01.2009 08:56 -
tak jsem po proměření snad úplně všeho zjistil, že se někdo přede mnou rochňal v tom ovladači a jaksi tam vložil takovej ten plastík s kovovými kužílky obráceně - stačilo otočit
Tohle auto je někdy fakt zážitek :lol:
tak jsem po proměření snad úplně všeho zjistil, že se někdo přede mnou rochňal v tom ovladači a jaksi tam vložil takovej ten plastík s kovovými kužílky obráceně - stačilo otočit :-)
Tohle auto je někdy fakt zážitek :lol:
07.02.2009 05:04 -
Jo, jo, někdo má v podpisu
"po předchozích majitelích totálně zprasené autíčko, které pomalu dávám dohromady".
Jak výstižné
Jo, jo, někdo má v podpisu
"po předchozích majitelích totálně zprasené autíčko, které pomalu dávám dohromady".
Jak výstižné :-)