Zdravim, je to trosku blbej dotazek, ale, kolik ma bejt v nadrzce kdyz je auto v klidu, kdyz uz je spadly dole... jde mi o to ze plovak je kousnutej, a nemeri, tak abych vedel kolik toho tam ma byt...
pripadne , najdu nekde knizku jak na to cintroen xm ? co tak koukam po netu tak na vsecky ostatni auta sou ale na xmko snad neni posehnal jsem akorat takovou verzi kde je to tak nejak rucne udelany do wordovskyho dokumentu ale chybi tam hodne obrazku na vodu a tak... treba vymena rozvodaku co me brzo ceka , tam by se postupy a navody hodili
dekuji
Zdravim, je to trosku blbej dotazek, ale, kolik ma bejt v nadrzce kdyz je auto v klidu, kdyz uz je spadly dole... jde mi o to ze plovak je kousnutej, a nemeri, tak abych vedel kolik toho tam ma byt...
pripadne , najdu nekde knizku jak na to cintroen xm ? co tak koukam po netu tak na vsecky ostatni auta sou ale na xmko snad neni :( posehnal jsem akorat takovou verzi kde je to tak nejak rucne udelany do wordovskyho dokumentu ale chybi tam hodne obrazku na vodu a tak... :( treba vymena rozvodaku co me brzo ceka , tam by se postupy a navody hodili :)
dekuji
Ja mam policajta na nadrzi zaseknuteho, takze stale spustim auto na minimum, pockam asi minutu a potom dolejem olej tak, aby ho nebolo viac ako 1cm od plniaceho otvoru smerom do nadrzky, teda nie 1cm od hrdla... Zatial sa to osvedcilo, akurat som tam dolieval cistiaci olej a mamna nom nabehat 2000-2500km a potom tam nliat plnohodnotne LHM
Ja mam policajta na nadrzi zaseknuteho, takze stale spustim auto na minimum, pockam asi minutu a potom dolejem olej tak, aby ho nebolo viac ako 1cm od plniaceho otvoru smerom do nadrzky, teda nie 1cm od hrdla... Zatial sa to osvedcilo, akurat som tam dolieval cistiaci olej a mamna nom nabehat 2000-2500km a potom tam nliat plnohodnotne LHM
tak to zkouknu super dik, mam hayness manual ale to je tak vsecko, skoda ze neni zadny, jak na to xm...
tak to zkouknu :) super dik, mam hayness manual ale to je tak vsecko, skoda ze neni zadny, jak na to xm... :(
jseš si jisty že je plovak kousnuty. dej auto do servisni polohy a uvidiš na ryskach
jseš si jisty že je plovak kousnuty. dej auto do servisni polohy a uvidiš na ryskach
No u mna je kouslej urcite , Ci zdvihnem na max.. alebo min... plavak je stale az uplne hore co je blbost... pretoze viem ze mam len do polovice plnu nadobku lhm , nedolievam tam momentalne nic, musim pockat na servis, kym mi vypustia ten sajrajt co tam mal byvali majitel, a daju mi tam preplachovku a po 3000km full lhm ...
No u mna je kouslej urcite :) , Ci zdvihnem na max.. alebo min... plavak je stale az uplne hore co je blbost... pretoze viem ze mam len do polovice plnu nadobku lhm :) , nedolievam tam momentalne nic, musim pockat na servis, kym mi vypustia ten sajrajt co tam mal byvali majitel, a daju mi tam preplachovku a po 3000km full lhm ...
jj kouslej mam taky, policajt stale nahore, at je auto v jakykoliv poloze, a lhm je v pulce nebo vejs...
jj kouslej mam taky, policajt stale nahore, at je auto v jakykoliv poloze, a lhm je v pulce nebo vejs...