Zdravím, v mojim xmku od tý doby co sem ho koupil, syčí téměř pořád, v případě že zatočim kousek volantem, nebo pootočim a servo je v tahu tak syčení ustane... odhaduju dobře že bude nutno přetěsnit ? je to případně hodně náročný ? zpravidla si všecko dělám doma... ale rád bych věděl předem do čeho du... přístup bude asi taky dost zajímavej, když je u tohohle auta motorovej prostor narvanej jak jen to de ..
dík
Zdravím, v mojim xmku od tý doby co sem ho koupil, syčí téměř pořád, v případě že zatočim kousek volantem, nebo pootočim a servo je v tahu tak syčení ustane... odhaduju dobře že bude nutno přetěsnit ? je to případně hodně náročný ? zpravidla si všecko dělám doma... ale rád bych věděl předem do čeho du... přístup bude asi taky dost zajímavej, když je u tohohle auta motorovej prostor narvanej jak jen to de ..
dík
Diravi, Dirass ? Nafta, benzín, koks ?
dva litry, tři, pět ?
nějakej ten ventil spočítat by taky bodlo ... a tak.
PROSTĚ SI DOPIŠ POPIS, CO ZA VOZIDLO MÁŠ.
Diravi, Dirass ? Nafta, benzín, koks ?
dva litry, tři, pět ?
nějakej ten ventil spočítat by taky bodlo ... a tak.
PROSTĚ SI DOPIŠ POPIS, CO ZA VOZIDLO MÁŠ.
Mě syčelo řízení celou dobu,co jsem XMko měl a neřešil sem to,...dokud to jezdí,doporučuju do ničeho nevrtat,i tak si užiješ oprav a poruch nepočítaně,neboj.
Mě syčelo řízení celou dobu,co jsem XMko měl a neřešil sem to,...dokud to jezdí,doporučuju do ničeho nevrtat,i tak si užiješ oprav a poruch nepočítaně,neboj. :-D