Ahoj chlapi potřebuju nutnou radu, funguje řízení stejně jako u CX vrací se sám volant v rejdu nebo ne? díky za odpověd.
Ahoj chlapi potřebuju nutnou radu, funguje řízení stejně jako u CX vrací se sám volant v rejdu nebo ne? díky za odpověd.
Tak sem dal XM na hever zjistil jsem že mam utrženou hardy spojku a řízení stále nechodí v žádný poloze LHM je dost Systém je odvzdušněnej a zkoušel sem i tlak na kostce (ten imbus) vůbec to nereaguje kde mi mohl být ještě problém prosím poraďte.
Tak sem dal XM na hever zjistil jsem že mam utrženou hardy spojku a řízení stále nechodí v žádný poloze LHM je dost Systém je odvzdušněnej a zkoušel sem i tlak na kostce (ten imbus) vůbec to nereaguje kde mi mohl být ještě problém prosím poraďte.:-(
Tak to neni uplně pravda, i na 24v se montovalo diravi. Jen pouze na přání a na pár kousků.
Tak to neni uplně pravda, i na 24v se montovalo diravi. Jen pouze na přání a na pár kousků.
Ještě dotaz kde bych si mohl néchat nafoukat koule poblíž prahy a za levný peníze.
Ještě dotaz kde bych si mohl néchat nafoukat koule poblíž prahy a za levný peníze.
Pomoc už jsem z toho zoufalý mám utrženou hardy spojku na řízení to by ani tak nevadilo problém je v tom že to řízení vůbec nechdí je uplně mrtví zkoušel sem povolit všechny trubky na řízení ve všech bylo LHM takže to tam de odvzdušnil sem systém, pořád nic, zkoušel sem s tim volantem točit na jakoukoliv stranu v jakýkoliv poloze výšky stále nic, potom sem zkoušel regulovat tlak imbusem na kostce taky pořád nic nemůže ta kostka bejt třeba v prdeli poraďte fakt nevim co stim.
Pomoc už jsem z toho zoufalý mám utrženou hardy spojku na řízení to by ani tak nevadilo problém je v tom že to řízení vůbec nechdí je uplně mrtví zkoušel sem povolit všechny trubky na řízení ve všech bylo LHM takže to tam de odvzdušnil sem systém, pořád nic, zkoušel sem s tim volantem točit na jakoukoliv stranu v jakýkoliv poloze výšky stále nic, potom sem zkoušel regulovat tlak imbusem na kostce taky pořád nic nemůže ta kostka bejt třeba v prdeli poraďte fakt nevim co stim. :-(:-(