Mimo V6 se dělali XM jak s Hydractivem tak bez něj. Podle mě těch bez Hydractivu asi moc není (téma do ankety?). U XM bez Hydractivu jsou dvojnásobný průměry clon v koulích u pístnic. Pokud by se na XM s Hydractivem dali koule z XM bez Hydractivu, tak by to ve Sportu pérovalo normálně a v automatickým režimu by to byla asi pěkná amerika. Při nějakých mezních situacích by měl člověk jistotu že se nepřevrátí, přeplo by to do Sportu a měl by pérování napočítané na XM. Jaký má Plechr zkušenosti s těm koulema z BX? Je to měkký i ve sportu?
Mimo V6 se dělali XM jak s Hydractivem tak bez něj. Podle mě těch bez Hydractivu asi moc není (téma do ankety?). U XM bez Hydractivu jsou dvojnásobný průměry clon v koulích u pístnic. Pokud by se na XM s Hydractivem dali koule z XM bez Hydractivu, tak by to ve Sportu pérovalo normálně a v automatickým režimu by to byla asi pěkná amerika. Při nějakých mezních situacích by měl člověk jistotu že se nepřevrátí, přeplo by to do Sportu a měl by pérování napočítané na XM. Jaký má Plechr zkušenosti s těm koulema z BX? Je to měkký i ve sportu?
No, je to měkčí, než to bylo dřív. Já mám koule z BX jen vzadu, vepředu jsem to zkoušel taky a to bylo už opravdu jak amerika. Tak jsem tam nakonec dal klasiky, jen jsem jim o jednu desetinu zvetšil průměr ventilku.
No, je to měkčí, než to bylo dřív. Já mám koule z BX jen vzadu, vepředu jsem to zkoušel taky a to bylo už opravdu jak amerika. Tak jsem tam nakonec dal klasiky, jen jsem jim o jednu desetinu zvetšil průměr ventilku.
Mno jenže ono když je to tvrdý jako šutr tak to není žádná výhoda.Nebo teda byla by, ovšem pokud by to bylo na okruhu.jinak totiž není problém při nepatrné nerovnosti "odskákat" do příkopu a v tom případě ti asi už bude stejně jedno jestli se převrátíš Vím to z vlastní zkušenosti když jsem kolaboroval s koulema.Sehnal jsem nějaké na které to bylo na normal celkem měký a na sport jak motokára.Mno a v zatáčce, ve které běžně jezdím ve 120 km/h jsem to málem rozmlátil už ve 100km/h.Auto uskakovalo směrem k vnější straně a vyjel jsem v protisměru, takže ty koule šly okamžitě do popelnice a přestal jsem na toto téma laborovat.
Mno jenže ono když je to tvrdý jako šutr tak to není žádná výhoda.Nebo teda byla by, ovšem pokud by to bylo na okruhu.jinak totiž není problém při nepatrné nerovnosti "odskákat" do příkopu a v tom případě ti asi už bude stejně jedno jestli se převrátíš :-D Vím to z vlastní zkušenosti když jsem kolaboroval s koulema.Sehnal jsem nějaké na které to bylo na normal celkem měký a na sport jak motokára.Mno a v zatáčce, ve které běžně jezdím ve 120 km/h jsem to málem rozmlátil už ve 100km/h.Auto uskakovalo směrem k vnější straně a vyjel jsem v protisměru, takže ty koule šly okamžitě do popelnice a přestal jsem na toto téma laborovat.