Začla mi dost téct kapalina u přední koule, z místa kde hadice od h-ventilu přechází v trubku, ta trubka se pak otáčí a jde do pístnice a koule. Dá se to nějak spravit? Je to asi na sebe nalisované.
Začla mi dost téct kapalina u přední koule, z místa kde hadice od h-ventilu přechází v trubku, ta trubka se pak otáčí a jde do pístnice a koule. Dá se to nějak spravit? Je to asi na sebe nalisované.
opravit to jde jen to musis cele vyndat a nechat to prelisovat (to stare daji pryc a nalisuji to znovu) cena cca 300-400kc
opravit to jde jen to musis cele vyndat a nechat to prelisovat (to stare daji pryc a nalisuji to znovu) cena cca 300-400kc
Nejlépe na firmu zabývající se hydraulikou. Mám jednu takovou kousek od baráku a taková oprava hadice mě přišla kdysi na asi 200 Kč. Oni sundají tu starou hadici a nalisují tam novou na ty koncovky. Je to za chvíli, jen chtěli vědět jaký tlak to má vydržet.
Nejlépe na firmu zabývající se hydraulikou. Mám jednu takovou kousek od baráku a taková oprava hadice mě přišla kdysi na asi 200 Kč. Oni sundají tu starou hadici a nalisují tam novou na ty koncovky. Je to za chvíli, jen chtěli vědět jaký tlak to má vydržet.
Škoda,že jsem to nevědel dřív Mě se to stalo minulou zimu,tak jsem koupil starou za pětset.A když jsem to vyměnil,tak se stala podivuhodná věc a to že mi auto stálo dva dny a vubec nepadlo?A třetí den už pomalu začalo padat???A takhle to dělalo tři mesice a pak se to začalo snižovat :cry: A teď už to zase padá jak o závod!A dneska jsem našel zelenou kaluž pod autem :-? Tak se mi ani nechce dívat skama to zas teče!Jestli to zase bude ta trubka,tak mě mrskne!V týhle zimě to vytahovat venku na rampě se mi fakt už nechce!
Škoda,že jsem to nevědel dřív :-( Mě se to stalo minulou zimu,tak jsem koupil starou za pětset.A když jsem to vyměnil,tak se stala podivuhodná věc a to že mi auto stálo dva dny a vubec nepadlo?A třetí den už pomalu začalo padat???A takhle to dělalo tři mesice a pak se to začalo snižovat :cry: A teď už to zase padá jak o závod!A dneska jsem našel zelenou kaluž pod autem :-? Tak se mi ani nechce dívat skama to zas teče!Jestli to zase bude ta trubka,tak mě mrskne!V týhle zimě to vytahovat venku na rampě se mi fakt už nechce!
Mně to prolínalo asi už dost dlouho, ale teď to teče pěkně, řekl bych, že to je těma mrazama. V garáži mám pěknou kaluž, než mě napadlo, nacpat k tý kouly hadr.
Mně to prolínalo asi už dost dlouho, ale teď to teče pěkně, řekl bych, že to je těma mrazama. V garáži mám pěknou kaluž, než mě napadlo, nacpat k tý kouly hadr.