Měl bych na vás dotaz co se týče trubek a hadic u hydráuliky u naších milačku. Nedávno jsem měnil trubku vedouci od čerpadla k regulátoru tlaku a ted jsem díky ní nedojel. Utřepala se mi asi 5mm uvnitř té převlečné matice. Po zavolání mi muj servisák oznámil že nejsem první kdo stím měl problém, že to nakonec s dotyčným řešili výměnou trubky za hadici a bylo po problému. Co váš názor na takové řešení?? Upozornuji že trubka byla připevněná ve všech držácích a nikde se nedotýkala motoru ani převodovky.
Měl bych na vás dotaz co se týče trubek a hadic u hydráuliky u naších milačku. Nedávno jsem měnil trubku vedouci od čerpadla k regulátoru tlaku a ted jsem díky ní nedojel. Utřepala se mi asi 5mm uvnitř té převlečné matice. Po zavolání mi muj servisák oznámil že nejsem první kdo stím měl problém, že to nakonec s dotyčným řešili výměnou trubky za hadici a bylo po problému. Co váš názor na takové řešení?? Upozornuji že trubka byla připevněná ve všech držácích a nikde se nedotýkala motoru ani převodovky.
06.02.2006 08:26 -
Re: Váš názor, trubka nebo hadice
no nevim jestli je hadice rozumne reseni....nicmene trubka je trubka...tu co jsi menil jsi predpokladam mel z vrakace tz ze u ni nevis kolik ma naletano...mohla byt nacnuta...resil bych to asi novou z citroenu...ony ty trubicky jsou tenkostene a dost nachylne
no nevim jestli je hadice rozumne reseni....nicmene trubka je trubka...tu co jsi menil jsi predpokladam mel z vrakace tz ze u ni nevis kolik ma naletano...mohla byt nacnuta...resil bych to asi novou z citroenu...ony ty trubicky jsou tenkostene a dost nachylne :-(
06.02.2006 09:10 -
No já souhlasim s Martinem. Jinak proti hadicím nic nemám,ale dát jí mezi čerpadlo a regulátor no nevim, nevim. Jsou tom dost velké tlakové nárazy.
No já souhlasim s Martinem. Jinak proti hadicím nic nemám,ale dát jí mezi čerpadlo a regulátor no nevim, nevim. Jsou tom dost velké tlakové nárazy.
06.02.2006 10:30 -
No právě, že jsem ji tam dával novou. Uvidím zatím sem byl s radami servismena spokojen tak uvidím.
No právě, že jsem ji tam dával novou. Uvidím zatím sem byl s radami servismena spokojen tak uvidím.
07.02.2006 07:45 -
No pokud ji mas novou tak co brani reklamaci....problem je v tom jestli ti ji montovali ono nebo ty sam...pokud sam muze to byt dalsi pricina (neze bych te podcenoval) prasknuti....tak trubicky je dost svine nesnese sebenensi spatne zachazeni pri montazi....staci ji nekde blbe prihnout nebo mit drzaky jinde nej maji byt
No pokud ji mas novou tak co brani reklamaci....problem je v tom jestli ti ji montovali ono nebo ty sam...pokud sam muze to byt dalsi pricina (neze bych te podcenoval) prasknuti....tak trubicky je dost svine nesnese sebenensi spatne zachazeni pri montazi....staci ji nekde blbe prihnout nebo mit drzaky jinde nej maji byt:-(
08.02.2006 06:40 -
No já zkusil tu hadici, zatím to vypadá dobře tak uvidíme. No ,když semluvil se sevismenem tak říkal, že nejsem první komu se to stalo, jednomu se to tam stalo prý 3 krát zasebou. tak jsem dal na něj a zkusil tu hadici stála 350kc tak uvidíme
No já zkusil tu hadici, zatím to vypadá dobře tak uvidíme. No ,když semluvil se sevismenem tak říkal, že nejsem první komu se to stalo, jednomu se to tam stalo prý 3 krát zasebou. tak jsem dal na něj a zkusil tu hadici stála 350kc tak uvidíme
08.02.2006 11:01 -
Hydraulická je určitě, co se týče pruměru jiná než jakou tam mám by tam dát nešla, zduvodu velikosi oka.
Hydraulická je určitě, co se týče pruměru jiná než jakou tam mám by tam dát nešla, zduvodu velikosi oka.
08.02.2006 12:53 -
hmm prvni co bude spatne pokud jsi nedodrzel vnitrni prumer hadice a podle ceny taky pochybuju ze je hydraulicka...ale uvidis...
hmm prvni co bude spatne pokud jsi nedodrzel vnitrni prumer hadice a podle ceny taky pochybuju ze je hydraulicka...ale uvidis... :-o