Dneska jsem nastartoval auto a když se prvně zvedal zadek,tak to začalo pískat v zadu A potom když se zvedal předek,tak to zase vepředu začalo pískat???Nechápu co to může být?
Dneska jsem nastartoval auto a když se prvně zvedal zadek,tak to začalo pískat v zadu:-o A potom když se zvedal předek,tak to zase vepředu začalo pískat???Nechápu co to může být?
A funguje Ti hydractiv? Vím, že to zní možná trochu blbě, ale mě se kdysi stalo, že mi přestal fungovat H-ventil a autu se najednou nechtělo nahoru, při zvedání v tom jakoby syčelo. Sice jsem pak nezkoumal, jak se to chová dál, ale možná by to mohlo být ono.
A funguje Ti hydractiv? Vím, že to zní možná trochu blbě, ale mě se kdysi stalo, že mi přestal fungovat H-ventil a autu se najednou nechtělo nahoru, při zvedání v tom jakoby syčelo. Sice jsem pak nezkoumal, jak se to chová dál, ale možná by to mohlo být ono.
S tim hydractivem je to fakt. Já před 14ti dny nechal dofoukat všechny koule a po namontování se mi nechtěl zvednout zadek. Asi byl zavřenej H-ventil a po poradě nad plány jsem znovu nastartoval a auto šlo normálně nahoru.
S tim hydractivem je to fakt. Já před 14ti dny nechal dofoukat všechny koule a po namontování se mi nechtěl zvednout zadek. Asi byl zavřenej H-ventil a po poradě nad plány jsem znovu nastartoval a auto šlo normálně nahoru.
To pískání se mi fakt nelíbí :-? Mě to připadá jak kdyby to pískalo z korektoru?A ještě dneska jsem jel a píchl jsem,tak jsem to zvedl a ono to nechtělo sjed na provozní polohu:hammer:?Tak jsem tomu musel pomoct,tak že jsem dal páčku až dolu a jak to klesalo,tak jsem jí vrátil až to bylo v takový poloze jak to má být!A pak jsem na benzince dofukoval rezervu,zadek mi trochu spadl a nechtěl se zvednout?Tak jsem tomu musel zase pomoct,tak že jsem to dal na nevyšší polohu a když se to začalo zvedat,tak jsem to dal zase na provozní polohu a pohoda.Akorát se mi zdálo,že to auto je o dva cm výš?A když jsem přijel domů,tak to tak pořád bylo ve stejné výšce?Je to nějaký poblázněný
To pískání se mi fakt nelíbí :-? Mě to připadá jak kdyby to pískalo z korektoru?A ještě dneska jsem jel a píchl jsem,tak jsem to zvedl a ono to nechtělo sjed na provozní polohu:hammer:?Tak jsem tomu musel pomoct,tak že jsem dal páčku až dolu a jak to klesalo,tak jsem jí vrátil až to bylo v takový poloze jak to má být!A pak jsem na benzince dofukoval rezervu,zadek mi trochu spadl a nechtěl se zvednout?Tak jsem tomu musel zase pomoct,tak že jsem to dal na nevyšší polohu a když se to začalo zvedat,tak jsem to dal zase na provozní polohu a pohoda.Akorát se mi zdálo,že to auto je o dva cm výš?A když jsem přijel domů,tak to tak pořád bylo ve stejné výšce?Je to nějaký poblázněný :-(
Tak jem zkusil ten test hydrauliky a předek spadl a hned se vrátil a zadek se ani nepohl!Takže zejta to to zozdělám a vyčistím,doufám že půjde povolit koule.A co myslíte mám i h-vetil vyčistit?Je zajimavé,že když auto stojí,tak se zvedne v pohodě a nepíská,ale jakmile někde zastavím a zadek spadne,tak se potom nechce zvednout a píská?Taže mu musím pomoc,že kousek popostrčím páčku a hned leze na horu???
Tak jem zkusil ten test hydrauliky a předek spadl a hned se vrátil a zadek se ani nepohl!Takže zejta to to zozdělám a vyčistím,doufám že půjde povolit koule.A co myslíte mám i h-vetil vyčistit?Je zajimavé,že když auto stojí,tak se zvedne v pohodě a nepíská,ale jakmile někde zastavím a zadek spadne,tak se potom nechce zvednout a píská?Taže mu musím pomoc,že kousek popostrčím páčku a hned leze na horu???
H ventil bych nerozebíral, ten jak píšeš šlape. Spíš vyčisti zadni ventil pro hydractivní kouli. Pozor nevyndavej šoupátko. V článkách je to nafocený a rozebraný.
H ventil bych nerozebíral, ten jak píšeš šlape. Spíš vyčisti zadni ventil pro hydractivní kouli. Pozor nevyndavej šoupátko. V článkách je to nafocený a rozebraný.
Tak jsem se na to dneska koukl a zjistil jsem že zadní korektor jde hodně těžko,tak jsem ho vyčistil a rozchodil to táhlo po zimě:hammer:!Ale stejně nic moc nechodí :-? Nevíte jak to pořádně promazat?Ten zadní ventil jsem ještě nečistil,jelikož začalo pršet Těď zadek šlape jak má a už ani nepíská Akorát se budu muset kouknout ještě na přední korektor!Předek ještě píská!Jo a díky za radu,že se nemá vyndávat ve ventili to šoupátko Akorát by to nebylo špatný to napsat k tomu článku?
Tak jsem se na to dneska koukl :-o a zjistil jsem že zadní korektor jde hodně těžko,tak jsem ho vyčistil a rozchodil to táhlo po zimě:hammer:!Ale stejně nic moc nechodí :-? Nevíte jak to pořádně promazat?Ten zadní ventil jsem ještě nečistil,jelikož začalo pršet :-( Těď zadek šlape jak má a už ani nepíská :-D Akorát se budu muset kouknout ještě na přední korektor!Předek ještě píská!Jo a díky za radu,že se nemá vyndávat ve ventili to šoupátko :-) Akorát by to nebylo špatný to napsat k tomu článku?
Proč nemám vyndávat šoupatko?Už jsem na to koukal a nevšiml jsem si že by tam něco bylo psany,že se nemá vyndávat?
Proč nemám vyndávat šoupatko?Už jsem na to koukal a nevšiml jsem si že by tam něco bylo psany,že se nemá vyndávat?
Mno ten korektor pouze důkladně vyčistit a před sestavením promazat LHM. Nepoužívat žádný olej ani jiný mazací prostředky.
Mno ten korektor pouze důkladně vyčistit a před sestavením promazat LHM. Nepoužívat žádný olej ani jiný mazací prostředky.
No já jsem to blbě vysvětlil.Korektor jde lehoučce a lhmkou jsem to promazal!Nevím jak ho mám popsat?Začnu takhle je korektor a pak je taková plastová propojovačka a pak je ta věcička,kterou jsem pojmenoval táhlo A na ní je takovej kloub v kterým se to hejbe a já nevím jak to mám promazat?Prostříkal jsem to silikonovým olejem,ale to je nachvíli
No já jsem to blbě vysvětlil.Korektor jde lehoučce a lhmkou jsem to promazal!Nevím jak ho mám popsat?Začnu takhle je korektor a pak je taková plastová propojovačka a pak je ta věcička,kterou jsem pojmenoval táhlo:-D A na ní je takovej kloub v kterým se to hejbe a já nevím jak to mám promazat?Prostříkal jsem to silikonovým olejem,ale to je nachvíli :-(
Nevím který kloub přesně myslíš, ale pokud ten kloub jde rozebrat tak rozebrat, vyčistit a použít vazelínu.Žádný olej pod autem dlouho nevydrží....
Nevím který kloub přesně myslíš, ale pokud ten kloub jde rozebrat tak rozebrat, vyčistit a použít vazelínu.Žádný olej pod autem dlouho nevydrží....