Zdarec chlapy, mám takovej dotázek, potřeboval bych vědět, kam přesně vede tlaková trubka z čerpadla hydrauliky k pérování.. kam je dál připojená... ? Je to dvou-vývodové čerpadlo..
Zdarec chlapy, mám takovej dotázek, potřeboval bych vědět, kam přesně vede tlaková trubka z čerpadla hydrauliky k pérování.. kam je dál připojená... ? Je to dvou-vývodové čerpadlo..
Jestli jsem to správně pochopil, tak by šlo o trubku od čerpadla k regulátoru tlaku, který tlak dál přepouští na brzdy a pérování. Regulátor je umístěn vpředu na motoru dole a je na něm koule, takže ho poznáš snadno.
Jestli jsem to správně pochopil, tak by šlo o trubku od čerpadla k regulátoru tlaku, který tlak dál přepouští na brzdy a pérování. Regulátor je umístěn vpředu na motoru dole a je na něm koule, takže ho poznáš snadno.
Jojo, už vím přesně kam vede, včera jsem tu trubku vyndaval a můžu říct, že to byla fakt síla!! Už se těším,. až tam budu dávat novou nazpátek...
Jojo, už vím přesně kam vede, včera jsem tu trubku vyndaval a můžu říct, že to byla fakt síla!! Už se těším,. až tam budu dávat novou nazpátek... :-)
Tak jsem tu trubku vyměnil... Můžu říct, že je to tam tedy zapeklitě zamotaný, ale dá se to.. a hlavně to maj docela vymakaný ty frantíci.. Ta trubka je sama o sobě dost zohejbaná, ale ja tam místo, kudy se dá protáhnout aniž by se musela nějak "debilně" rovnat, nebo ohejbat.. Ale jak na to člověk příjde, tak to jde skoro samo... ostatně jako všechno
Tak jsem tu trubku vyměnil... Můžu říct, že je to tam tedy zapeklitě zamotaný, ale dá se to.. a hlavně to maj docela vymakaný ty frantíci.. Ta trubka je sama o sobě dost zohejbaná, ale ja tam místo, kudy se dá protáhnout aniž by se musela nějak "debilně" rovnat, nebo ohejbat.. Ale jak na to člověk příjde, tak to jde skoro samo... ostatně jako všechno :-)
Chápu tvoje nadšení, já ji kdysi měnil na 1.9TD Xantii, kde je daleko víc místa a málem jsem vykvetl Nejlepší je pak chytit závity, když tu trubku celou zvohybáš, jak jí cpeš zpátky na místo
Chápu tvoje nadšení, já ji kdysi měnil na 1.9TD Xantii, kde je daleko víc místa a málem jsem vykvetl :-D Nejlepší je pak chytit závity, když tu trubku celou zvohybáš, jak jí cpeš zpátky na místo :-o