Ahoj jeseteři,mám problém že mi můj jeseter začal rychle padat a to hlavně na zadek.Poraďte dík.Rafael
Ahoj jeseteři,mám problém že mi můj jeseter začal rychle padat a to hlavně na zadek.Poraďte dík.Rafael
Jak se ptáš,tak odpovím.
Jelikož vím přesně co máš za rok výroby atd.
Bude to zjevně nějaká závada.
Jak se ptáš,tak odpovím.
Jelikož vím přesně co máš za rok výroby atd.
Bude to zjevně nějaká závada.
Mno já osobně mám XMko dole během cca 30s, ale dokud se rychle zvedá řešit to nebudu. Alespoň to nikde nezatuhne
Mno já osobně mám XMko dole během cca 30s, ale dokud se rychle zvedá řešit to nebudu. Alespoň to nikde nezatuhne :-D
Recallova rada je fakt dobrá. Ale má pravdu, kdybys napsal rok výroby a typ, bylo by to už o něčem.
No, pokud je to starý model, tak tam zadek padá dost rychle a je to docela běžné. Tak jak píše Kendy, pokud jde po startu nahoru okamžitě a nijak jinak se to neprojevuje, tak bych to nijak zvlášť neřešil. Ono do toho můžeš nasypat dost peněz a výsledek bude jen o málo lepší.
Nejdřív zkus zjistit, v jakém stavu jsou pérovací koule a hlavně akumulační koule. Jinak, padání zadku má většinou na svědomí netěsnící hlavní brzdový válec. Tím netěsnící myslím, že to na brzdách nijak nepoznáš, ani nic nikde nekape, jen se přes něj vrací LHM právě ze zadku auta zpět do nádoby. Tady pomůže jen výměna za jiný kus, přetěsnit se nedá.
:-) Recallova rada je fakt dobrá. :-D Ale má pravdu, kdybys napsal rok výroby a typ, bylo by to už o něčem.
No, pokud je to starý model, tak tam zadek padá dost rychle a je to docela běžné. Tak jak píše Kendy, pokud jde po startu nahoru okamžitě a nijak jinak se to neprojevuje, tak bych to nijak zvlášť neřešil. Ono do toho můžeš nasypat dost peněz a výsledek bude jen o málo lepší.
Nejdřív zkus zjistit, v jakém stavu jsou pérovací koule a hlavně akumulační koule. Jinak, padání zadku má většinou na svědomí netěsnící hlavní brzdový válec. Tím netěsnící myslím, že to na brzdách nijak nepoznáš, ani nic nikde nekape, jen se přes něj vrací LHM právě ze zadku auta zpět do nádoby. Tady pomůže jen výměna za jiný kus, přetěsnit se nedá.
nevim jake jesetery myslis ..taky jsme xm club a ne ZOO
@RECALL
mas u me 100 bou :)....jasna odpoved
@RAFAEL
nevim jake jesetery myslis ..taky jsme xm club a ne ZOO
dopln si udaje o aute do podpisu v profilu a taky i zbytek udaju v profilu...
dopln si udaje o aute do podpisu v profilu a taky i zbytek udaju v profilu...