No, co si pamatuji z H 1, tak tam se opravdu na brzdy muselo trochu víc šlápnout, aby vypnul H-ventil. A taky záleží na rychlosti. U H 2 jsem to ještě neměl na kontrolky zapojené, takže ani nevím, jak vlastně jednotlivé ventily reagují. V sekci Ke stažení je popsaná činnost a vypínací časy H 2. Nikde tam ale není řečeno, jak mají spínat ventily.
No, co si pamatuji z H 1, tak tam se opravdu na brzdy muselo trochu víc šlápnout, aby vypnul H-ventil. A taky záleží na rychlosti. U H 2 jsem to ještě neměl na kontrolky zapojené, takže ani nevím, jak vlastně jednotlivé ventily reagují. V sekci Ke stažení je popsaná činnost a vypínací časy H 2. Nikde tam ale není řečeno, jak mají spínat ventily.
19.12.2006 10:48 -
Re: Danův návoda na kontroly hydrauliky ...
Tak nakonec jsem je sehnal v GME, ale ne v centrálním skladu, nýbrž na jedné z prodejen - měli poslední 2 kusy . Včera jsem je zapájel do jednotky a světe div se, ono to pomohlo 8-). Na natočení volantu, sešlápnutí plynu i prudký výkyv karoserie to reaguje, po přepnutí na Sport rychleji, ale při brždění zůstvají ventily seplé - kontakt u brzdového pedálu by měl být společný s tempomatem, jenže tempomat při brždění vypíná, takže závada bude asi někde cestou od kontaktů do jednotky.
Ještě dotaz - přední i zadní ventil vypíná zároveň ... myslel jsem, že dva ventily jsou tam proto, aby se dala přitvrdit přední i zadní náprava zvlášť, ale evidentně asi ne. V tom případě mi uniká smysl zdvojení H-venilu, kromě nákladnější, složitější a tím pádem i poruchovější hydrauliky :roll:.
Tak nakonec jsem je sehnal v GME, ale ne v centrálním skladu, nýbrž na jedné z prodejen - měli poslední 2 kusy :-P. Včera jsem je zapájel do jednotky a světe div se, ono to pomohlo :-D 8-). Na natočení volantu, sešlápnutí plynu i prudký výkyv karoserie to reaguje, po přepnutí na Sport rychleji, ale při brždění zůstvají ventily seplé - kontakt u brzdového pedálu by měl být společný s tempomatem, jenže tempomat při brždění vypíná, takže závada bude asi někde cestou od kontaktů do jednotky.
Ještě dotaz - přední i zadní ventil vypíná zároveň ... myslel jsem, že dva ventily jsou tam proto, aby se dala přitvrdit přední i zadní náprava zvlášť, ale evidentně asi ne. V tom případě mi uniká smysl zdvojení H-venilu, kromě nákladnější, složitější a tím pádem i poruchovější hydrauliky :roll:.